Kellelgi 93 düüsi phbg (dellorto 19) ja mingit kummist kollektorit millel kruvide augud on nurkades? Võtaks mingi väiksema summa eest ära Tallinnas.
Video peaks madalas kvaliteedis siia ilmuma tänase päevaga http://www.youtube.com/watch?v=QT7mFfcs ... e=youtu.be .Vabandust,et nii kaua aega läks,kuid ei saanud midagi teha et see kiiremini toimuks
levitan siis natuke kuulujutte. Et sain masina korda ning rääkisin zonega, kui kõik sujub siis korraldame zonega ära. Kuna oli igav siis tegin ka siukse pildi, teen tõenäoliselt uue : http://www.upload.ee/image/3353689/rk22_ph ps. kuupäevad kellaajad ja kohad on lambised!!!!!! ja see ka et asi praegu üsna kusine, ei tasu tõsiselt võtta.
siin vahepeal oli mingi varustuse teema et tallinna arkis nõuti motosaapaid ja teab mis ulme varustust,kuna mul ka sõidueksam vaja ära teha ja erilist varustust mul pole,siis läksin haapsalu arki ja sealt öeldi et nad nõuavad aint kinniseid jalatseid,pikkade varrukatega pusa vms,pikki pükse ja kiivrit -päris hea ju ja siit ka soovitus et kellel sõidueksam vaja teha ja võimalus kuskil väikelinnas teha siis andke ainult tuld! 8)
Yo et hetkel ootan zonelt vastust et ta kinnitaks kuupäeva ära millal peaks siis öösõit tulema. Ja kuna sellel kuupäeval päevasõitu ei toimugi siis hakkasin mõtlema ja leidsin, et 13 juuli on Rk sünnipäev(8 aastat) et sellepuhul saaks päevasõidu teha, aga seda tõenäoliselt juba mina(vb zone ka) ei korralda.
ei lähe midagi, sinna aega ka veel, plaanis on teha 29 juuni aga keegi ei tea kas meil selleks ajaks masinad korras.
29 Juuni blin see vapsjee kui hilja ma oleks ka pigem sellega nõus et 15 Juuni , see juba oma mure kes ei saa masinaid korda vms .
ma arvan et peale jaani oleks normaalne teha , sest et jah kool on ka veel osadel ja lõppeb alles ennem jaani paar päeva , no vähemalt mul on nii ei oska teiste eest öelda kuidas teil on aga jah 29juuni täitsa timmis aeg .. 8)
varem ei saa mina, pole lube ja masinal tuli perses. /viewtopic.php?f=25&t=92337&p=1343333#p1343333 muidu kes soovisid rk särke siis pange arvamus kirja!