https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater Pole arvatavasti raske leida kui just mingite venelaste poolt pole varastatud kes jupphaaval hakkavad seda müüma ... Iga nurga peal tallinnas 125 aragone ei ole .. kui üldsegi on neid rohkem :roll: Hoian silmad lahti.
Eesti peal rohkem pole, all 100 roxi mootor koos 125 malossi silindrikitiga. See oli küll nüüd väga vale masin mida varastada, mootorit väga ei kannata müüa, kuna suhteliselt harva ette juhtuv mootor, veel harvemini ette juhtuvate juppidega. Huvitav kas vargad ise ka teadsid mis mootor all on?
Vaevalt , et nad nüüd varastamise ajal hakkasid vaatama mis mootor seal on .. kui nad üldsegi midagi jagavad sellest :roll: Fb'st lugesin , et masin ei pidand töötama ? ss on arvatavasti varuosade laks ..
Nvn on varuosade laks, seda tulebki just tegelikult loota(kahju kuid tõesti), muul juhul ei leiagi masinat üles. Mõne päeva-nädala pärast peaks jupid müügis olema juba.
jobi on tra see masin töötas ja nüüd on lännu ja tuleb loota ehk saab tagasi kuid see on väike võimalus aint ja ma ei oleks hoidnud kuskil kopli parklas seda .
Nagu ma aru olen saanud siis venelaste foorum on maas ? Arvatavasti okidokis , soovis jne tulevad vaikselt varuosad müügile , või hakkavad ise kellegile pakkuma ... Kas parkla valvur ei pea midagi kinni maksma ? tema töö on siiski valvata , et midagi ära ei varastata ... masin oli kusgil stroomi parklas ...
Tõenäoliselt olid vargad suht maunid ja otsivad netist välja mis mootor peaks all olema ja siis hakakvad müüma 125 cc malossi silkut stock 50ne pähe :lol:
hahahha :lol: tegelt suht julm oleks sest ilmselt nad uuriks ka siis mis see stock 50 maksab ja müüksid stock 50-se hinnaga
tra suht lamp, pikutan Stroomi rannas, roller kõrval, mingi russ tuleb midagi ajama, ütlen english pliiiis, küsib "haw mani kubic?" Ma veitsa segaduses, vastan 50cc, tüüp küsib "hau hau mats...speed" vms? Ütlen 80-90. Tüüp hakkab kisama fakin laiaaar man 50 kubic 56kilometers max! *Kõnnib minema* Fuck fuck blja cyka. Krt need vennad tulevad hüppama kui ise midagi ei tea. :|
mul kunagi pakkus mingi lsd laksu all vend maasikaid mulle et ma sõita annaks :lol: ka väga rõveda aksendiga nii et no mitte kui midagi ei saanud aru..
Mulle pakuti alguses boostri eest 200, siis tahtis tiiru teha ühe euri eest Samamood laksu all, ment tuli siis too ei teinud midagi talle -.-
kui sa kõiega oleks tulnud alla sealt siis ei usu eriti et peale seda edasi oleksid trippind tsinsuga