Isegi kui teha mingi eriline programm,ei veere keegi kohale.Viimasel kokkutulekul olid automehed,organisaator ja veel kaks inimest Suur osa inimesi vene rk-st on oma võrrid maha ärinud.Seega vend rk suri kah välja. Kokkutulekuid hinnatakse organiseerijate järgi.Kui Tarmo või Lauri organiseerijad,siis veereb kohale terve rk.Kui organiseerib mõni nuub nagu mina või MJbike,siis hui keegi tuleb
Tegelikult on see kõik ikkagi endas kinni. Kui ei suuda normaalset üritust teha, siis ei saagi palju rahvast olema . Samas mina alustasin samamoodi korraldamist, algul oli vähe rahvast ning viimasel kokkutulekul oli vist üle 35 rollerdaja + kümmekond autot
Vaatame Mina viimased nädalat sõidan ainult autoga. Vbla teeme koos järgmisel nädalal midagi põnevat? :roll:
Vaata kui lambilt on kõik viimased üritused korraldatud.. Sellepärast puudubki rahval tahe sinna tulla. Jah, vbl tõesti on teil kõik peas valmis, kuid info, ntks siia kirjutatud on äärmiselt napisõnaline ning sellepärast jätavadki pooled parem kohale veeremata.
See aasta ma enam ühelegi kokkutulekule ei veere. Mitte, et masin ei töötaks, vaid nüüd tuleb 1 aasta ilma trahvi saamata üle elada. Tahan ikka autole ka üle minna. Hooaja lõpetamisele(juhul, kui toimub) võibolla veeren kohale.
Sa oled eraldi ooper, ise ka ei julgeks tulla, kui sa korraldad. Rong on sinust juba üsna kaugel ning sinna tagasi pääseda on keeruline. (pean silmas usaldust ning üritustele jõudmist)
lükkake lõpetamis aeg paika ja logisen ise ka kohale , sest see aasta olen väga madala profiiliga rolleril kevadel tulen suurema laksuga uuesti teele. kuna pole soovi saada trahve ja 1 a keeldu .
Tundus jh, et ärkab ellu see, aga siis te ostside omale buumerid ja audid jne Millalgi kokkutulekut ka teeb? ns..
keegi tallinnast mulle õla,-küünarnuki,-põlve kaitsmeid viicib laenata? Vaja oleks 28 augustiks paariks tunniks, vajadusel saab tagatist.