Idioodikari nahhui te seda juba Juulis siis ära ei teinud? Keegi ei oleks keelanud peale seda söita.. Keegi pole ka midagi lörtsist rääkinud, kui teha siis alles Oktoobri alguses ja sina MJbike sinu peale ei saa loota vaadates seda palju sa neid korraldanud oled ja paljudele sa reaalselt kohale oled jöudnud.. :roll:
Mis sul päevad we? Ei pea nii ketasse minema eks. Keegi pole rääkinud et lõpetamine tuleb kohokohe, ilmselgelt kui on sõiduilma siis lõpetamine ei toimu niipea, ma räägin ainult kavandmisest ja orjenteeruvast kuupäevast( ma siiamaani ei saa aru, sa nii kettas, ma ütlen et teeks septembri lõpus sa ütled et oktoobri alguses, seal suur vahe sees eks :lol: ) Ja ma pole teemat veel teinud ka sest et ma pole kindel kas masin alles, kui alles, siis tuleb ka teema, lisaks ei saaks ma üksi seda nkn korraldada ja Typhoon on pmts nõus aitama.
motoman on nii kuri larsil on ka õigus et lõrtsiga pole mõtet tiirutada , sellest suhtes võiks kuskil septembris see ära olla kui siis oktoobri alguses , arvestage ilmadega ka , külmad ilmad hakkavad vaikselt tulema . + mai saa aru nahui te siin kisate , saage kokku ajage omad asjad siis näost näkku ära jesus , aga jah suht tore lugeda siis . motoman ole rahulikum veits ..
MJbike on üldse veidi lihtne peast, suht körgelt kukkunud emane kes laivis poeb ja seljataga on isa.. Pakub enda ''Valget Saani'' Tarmo boostri vastu.. :lol: Kus on ajud mees? :lol:
Kumb meist laivis poeb siis? Sina oled see kes laivis hull sõber ja aita hädast välja ja netis hull Rk isa. Ja su klouni värvides nrg on üks õige pill, peaks ka esikondli sinisega üle laskma.
16 oktoober edu haigelt külm + võimalik et lumi maas seega sa võid üksi 16 okt sinna minna , eelmisel aastal oli sel ajal lumi maas .
Kutid, kellel vähegi võimalus, astuge ligi. Üritus saab olema kõva! 8) viewtopic.php?f=32&t=98745&p=1367566#p1367566
Eks näis , lootus on ajada suurem kamp kokku, kui Tallinna lõpetamisel 8) :lol: Aga eks lootus ole lollide lohutus :lol: