Lopuks oled sa rahulik, aitäh sulle, et vähemalt oled moistlik ja ei hakanud vastu jälle Kuid Typhooniga käisime juba mitu nädalat tagasi soitmas
Hetkel veel veidi külm sõita? aga muidu aprillis või mais oleks täiesti timmis, nagu Henry ütles, võiks keegi teha selle valimis värgi, aga muidu aprill.oleks jah hea
Miks?Kas ilm on siis nii halb? E: Vaatasin aknast välja ja sain aru.Samas võivad RWD ja AWD autod külglibisemist harjutada.Aga muidu tore ilm!
selle aasta avamine võiks olla huvitavam alustaks avamist kuskilt mujalt kui järve ja marsuut võiks ka olla teistsugune.aga nüüd pooldan ise ka juba aprilli kuna ise pean lootma,et saan masina liikuma :lol:
Ma ei tea kuidas teistega on, kuid mina olen ikkagi poolt, et alustatakse Järve Selverist. See on iga aasta nii olnud ja võiks jäädagi nii. Kõik inimesed teavad, kus see on ja plats piisavalt suur. Osad inimesed ju võibolla kaugelt ka tulemas ja ei pruugi õiget kohta üles leida. Näiteks eelmine aasta tulid poisid Raplast ka kohale. Kui enamus on poolt, et kuskil mujal alustatakse, siis laske käia, kuid ise pooldan ikkagi Järvelt alustamist. http://www.rolleriklubi.net//viewtopic.php?f=31&t=46977 8)
Neil suuremad sidurid ka (112mm kui ma õigesti mäletan). Seega "klooni" oma ei sobi. Piaggio oma aga sobib minarellile ja ka vastupidi. E: Kogemata läks sõrm kahe asemel viiele.