"Norm, mees oled, Mart" ehk siis tahetakse õelda selle lausega et normaalne, siis meeldetuletus et ta on mees, ning lõpuks kellele lause õeldakse :lol: ? no see rk on naljakas koht
Võib ka nii mõelda, et norm tähendab OK vms. Ala: "Ok, mu** (või mis iganes sõna seal olema ei pidanud) vend oled, Mart."
rk matused peetud juba? kunagi paar aastat tagasi sai siit midagi kasuliku , oli palju poste ja värki nd siis tõmbab kortsu ära keegi ei taha mu 125cc mootorit ja ei paku müügiks 250-1300 bike v krossika oma
Kas keegi juba ka rolleriga/mopeediga juba linnas kah käinud sel aastal? Mootorrattad liiguvad juba tasapisi.
Nägin kah mingi 2-3 nädalat tagasi soojade ilmadega mõnda täristajat ja mõtlesin soojas autos, et kohe üldse ei ole kade. Aeg-ajalt käime siin maja ees testisõite tegemas aga ega üle 2-3min ei taha eriti külmetada.
Ilmast nii palju, et ma hetkel käin pmst igapäev mingi 30 km maha sõitmas ja noo külm hakkab küll, kui just väga soojalt riides ei ole, tuul just nussib. Aga Väga mõnus on siis kui teed on ära sulanud ja on miinus kraadid, siis oleks nagu suvel, kui temp välja jätta
18ndal ta on. Aprilli 3's nv ta alati olnud on. Ma Hiiumaa poikade ja naiskadega kohal, keegi veel tulemas?
Millal siis kokkutulek tuleb? Keegi rohkem ei kirjutagi siin täpsemalt, minumeelest võiks selle varem paikka panna et teised kes veel ehitavad v kes iganes saaksid varem hakata planeerima