Miks peaks? Ma ei hakka seda bemmi lampi hoorama. Sorri mehed, ma pole selline roolis et igal võimalusel külge ja peeneks.
me ei tulnud jürri mingit drifti tegema, me tulime kõlareid transportima... tallinnas sai tehtud küll ja matu sa driftid ka naq nii et kõik rahvas lendab ühest auto otsast teise, see pole mingi drift, drift on sujuv ja mõnus külgees mitte nii et kõik lendavad autos igatepidi... liiklus pole koht kus teiste elusi võtta, teiste eludest ikka pohhuj poleks ju... mõtle sõidad kellegi süütu surnuks ja siis pead iga õhtu magama minema selle tundega et oled kellegi ära tapnud, kellel võisid lapsed oodata kodus või mida iganes. ei tasu riskida liikluses. selle jaoks ongi tehtud rajad ja sellised ohutumad kohad kus saate ennast välja elada. :-x
Kas keegi rääkis et lähme liiklusesse driftima ... Endal sul nkn lube pole ja räägid siin mida tegema peab ... Selle autoga ongi suverehvidega väga rabe funnida nkn , kuna ise sõita ei mõista ja ei taju kuidas auto käitu. Siis kedagi teist pulti lasta kes eluaeg sõitnud on sul mark siis no anna andeks veere edasi 40 kmh.. , lube pole ja liiklust ei mõista.. Kõigepealt mine kuskile jäärajale ja õpi selgeks kuidas auto teatud situatsioonis käitub, ning siis tule seletama.
arvatavasti mul rohkem kogemusi kui sinul, tõmba nokamüts pähe ja ma tahaks näha kaua sa liikluses veel puhta südametunnistusega elad.
Praeguse müüdud saan siis tuleb. 8) http://www.okidoki.ee/item/1949407/ Ostke ära, annan 600ga ära prg