Tallinna kokkutulek 15.10.11

Discussion in 'Muljed' started by mar10, Okt 15, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pohjakas

pohjakas Member

226
    0
    16
  2. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
    Rk on ikka täiesti maha vajunud omadega , hooaja lõpetamisel vähem inimesi kui mõnel kokkutulekul kunagi :D

3. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    KÜLM OLI :D
    Liiga hilja peale jäi lõpetamine.

4. NaeruK

NaeruK New Member

453
    0
    0
    Kelle rox see pohjaka pildil kõige vasakul on?

5. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0
    Polnud külm üldse ju, mul oli pigem palav isegi

6. sYnc

sYnc Active Member

1,454
    0
    36
    no kui rollul 4 ratast all ja väike klaasiring ümber, sooja puhub ka kui vaja, siis muidugi :D

7. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0
    Ei kurtnud. Aga väga masendav pilt oli tõesti see kokkutulek. Minujaoks on RK väljasurnud, põhivennad kõik ära kadunud ning uut generatsiooni pole ka peale tekkinud.. Loodame, et uue Sr50R tulekuga see juhtub. :) Vastasel korral võib varakult RK kinni panna.

8. CosaNostra

CosaNostra New Member

41
    0
    0
    Ärge kohe tõmblema kukkuge aga ma arvan et osaliselt vähemalt on rahva vähesus sellel lõpetamisel seotud sellega et kindel aeg ja marsuut jne teatati ette alles eelmine päev enne asja toimumist.
    Avamisel teatati ette ikka nädal-2 vist oli, ja rahvast oli ka kohe rohkem. Ilm oli perfektne lõpetamisel, päike paistis ning tuulevaikus, päikse käes oli üsna soe ka .
    Ma usun et vähemalt osaliselt oli see põhjus miks rhavast nii vähe oli, võiks veits rohkem ette teatada.
    Mitte et ma mingi jõhker korraldaja oleks aga ma liht avaldan arvamust asjast 8) 8)

peace .

9. mar10

mar10 New Member

699
    0
    0
    +1

Mina teadsin küll mingi 3-4 päeva ette.

10. CosaNostra

CosaNostra New Member

41
    0
    0
    Sina teadsid, aga rk-s ametlikku värki tuli mingi 1-2päeva ennem suht alles .

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte