Re: Tann'i Kymco Super 9 jube kõva näeb välja.. ma tõesti tahaks valmis olekus näha. see võib lõpmata ilus olla
Re: Tann'i Kymco Super 9 Aga eesmärk ei ole teha midagi kellegi järgi, vaid mõelda oma peaga midagi huvitavat.
Re: Tann'i Kymco Super 9 see sr i amort on jah kõva tuleb välja vahetada sellega august läbi sõidad siis 2 km peale auku veel masin õõtsub
Re: Tann'i Kymco Super 9 võtsin masina uuesti käsile, nüüd siis kuni lõpuni valmis ehk sinna maani kui valmis on täiesti. pildid räägivad enda eest need tulevad poleeritud tetailid
Re: Tann'i Kymco Super 9 Hakkab imelikuks kiskuma..Kõik rollerid, mida sa oled teinud eks..Kõigil on peaaegu sama esigondel..Mõtle midagi uut ka nüüd välja palun. Muidu, kas esiots ei tõmba vasta, kui august läbi tõmbad?
Re: Tann'i Kymco Super 9 ta teeb lihtsalt midagi ilusat ja maitse järgi mis sobib. mis ta peaks selle esikondliga tegema siis. V2hemalt tal kõik super kena. Sa ei saand pelgalt tähe lõikamisegagi hakkama :S
Re: Tann'i Kymco Super 9 Ma ütlesin oma arvamuse vaid ? Ega kõik ei peagi olema täpne alguses. Harjutamine teeb meistriks. Kui sa enam möliseda ei taha, siis jää vait juba...
Re: Tann'i Kymco Super 9 sulle vastu lõugu tõmbab. ei, okei okei nagu nii tuleb esigondlile teine disain. kinnituste ja selle keskmise pealmise gondli pärast ja ühe jama. ma teen ikka endale ja kuidas mulle meeldib. selle pärast ma ei hakka küll teistmoodi tegema et lahe olla ja teistele meeldida , kuid endale ei meeldigi
Re: Tann'i Kymco Super 9 Sai väheke poleeritud. ahjaa, järgmise nädala alguseks plaanis gondlid valmis saada ja värvitud. siis kokkupanemise vaev .
Re: Tann'i Kymco Super 9 Oioi kõik kes sinuteemas arvamust avaldasid said kirja vastu psis,vähemalt on ilusam kui sinuoma Poleeritud jupid meeldivad
Re: Tann'i Kymco Super 9 Kohe näha, et Tann sai nüüd garaažis tööd teha, muidu Kala segas koguaeg. :lol: