eiiii.palun ärge tehke niipeal kokkutulekut ,tahaks ka oma võrri arvele saada ja ülekande ära vahetada,ss oleks pohh 8)
noo kuu lõpupoole võiks midagi olla kasvõi mingi öösõit või midagi. 8) 8) selleks ajaks ikka saad valmis ega mul endal ka vaja teha et liikuma korralikult saada jälle. 8)
Iga öö peenestame linnas ringi. Ülihää tühjadel tänavatel ringi lasta. 8) Millalgi võiks muidu öösõidu teha jap.
Kui kunagi näen vastu sõitmas vms... Siis tõmban järgi ( Kunagi STC-ga sõitsin, siis nägin ka turu tänaval mingit kampa vastu sõitmas, signaalitasime ja möllasime , pöörasin ümber Aga rsk järele ei jõudnud :lol: ) Phmt Tartus olen võrriga siis saadan sulle PSi või tõmban kõne peale kunagi Kaits ole vait Mina polnud süüdi et kokku jooksis
Läksin pärnu, ütlesin et ma viin tuttava juurde garaasi rolleri kui ise pärnus. ei ei anna mulle ma hoian endajuures vaja liigelda veits. muidu ka hea sõber olnud ja sõitnud paarkorda, aga no siis sõitis linnast koju ja olevat mingi pauk käinud ja kottis ta ongi.