Peremees, oleksid võinud siis visata . Kahjuks / õnneks olin mina ARKi juures, käisime seda boostat regamas
fak mulle nussiti numbritulega ark-is isegi. pmist võta under ära. (bcd) jne ime et rehvirõhke ei hakatud mõõtma.
Nojah, see boosta mida regamas k2isime, sellel hakkati nussima esitulede p2rast, kuna pidid liiga nõrgad olema ( Aeroxi fighterlook vms pandud ) ... Kuigi jah, minu nrg tuled on 2x kehvemad, kui tema tuled Ja siis sellega ka, et peeglit polnud, ütlesin, et dvjks et paneme peegli külge ( oleks enda oma andnud ) ja siis hakkas veel vigu leiutama, ühesõnaga oli lihtsalt vaja tüübil hujjata ning mitte l2bi lasta. Täna põlvasse arvele võtma, ei tea kas seal range ? Spidogondlid pole, küll aga olemas spido ja peeglid, nupukonsoolid ja stock lenks. E: Põlvasse minek jääb täna ära, aga sai tartus k2idud, ei lastud sellep2rast l2bi et spidogondleid polnud
Mdea, ise võtsin kuu tagasi arvele ja vaadati ka aind raami nr. Soovitati ainult, et taga võiks punane helkur olla numbri juures.
No laena kelleltki siis spidokondlit, jeesus küll. Ilma nad läbi ei lase. Muidu helkur peab olema jah, mina pidin ostma sepa turult, enne ei lasnud läbi. Tal oli vaja näha seda. Muuga ei nussitud. Fighterlookiga nussitakse sellepärast, et need pole originaal tuled.
Njh, mul ka alguses hakati Streedil õiendama, et pole originaal lenks ja spidogondleid jne. A siis tuli mingi teine kutt ja tema ütles, et näidikud kõik on ilusti peal ja et see pole probleem. Siis kästi helkur Sepa autopoest osta ja nende silmi all see rollerile ära paigaldada, muud midagi ei jamatud.
Minipeerul tuleks sumpa üldse kinni keevitada, siis ei tee piiksu ega puuksu Teemasse: Mingi miiting võiks olla küll lähiajal ja.
Tra sa ronid rk-sse haukuma Kõva keevitaja Lasid endalgi keevitada ju sumpa silku külge :lol: :lol: :lol: :lol: Ei jah, carlilt peaks selle junni k2tte saama siis oleks see teema p2ris kõvv Oleks isegi kohal vast-
Väikse mehe kohta suured sõnad? :roll: Ei tegelt see junn on carli käes juba, tal oli täna see koguaeg pagassi all + roosi spido + spidokondlid ka minukäes juba.
jutt oli et kui sa rivo juurde järgi ei tule siis kätte ei saa:S aga homme võibolla sul lootust jälle seda näha või ka kätte saada kui sa jälle ei hujja. saad oma pasa vaikselt käima vähemalt