suht hea tunne põgeneda jälle mentide eest roxiga millel polnud nr märki ,esigondlit,istmeboxi ega mitte munnigi ,isaks sellele veel eriti vähe kütet ja kiivrit polnud ka peas :|
Sulle ma küll midagi ekstra tooma ei hakka, annan Carli kätte, küll kutsekas näete 11 ja saad võibolla isegi tagasi, kui Carl endale ei võta :| Tule ise oma high-end custom edit toonklaasiga punase roxiga järele.
ootootoot,mina küll järgi ei hakka tulema sina laenasid need mult .. viska karli kätte kui ta kutsekas hakkab käima ja ütle,et teeks kõne mulle.
103 düüs on alles 78 düüs läks kogemata vana karpaga kaasa -.- :roll: Kui Tartu lähen, siis võin su düüsi anda mingisugusele sinu sõbrale ka ( kui sul on Tartus sõpru )...
kutt on nii ekstaasis, saadaks selle tsitseeringu eesti politseisse, vaatame mis juhtub kui su täisnime teavad ?
Mis siin imestada pigem SINU puhul, sa tuled RK'sse AVALIKKU FOORUMISSE kuulutama kuidas sa õnnelik oled et PÕGENED mendi eest, ilmselgelt on see puhtavale jutt, sest ment ei oleks sind kindlalt nii kiiresti silmist lasnud ( autoga oleks olnud)