Dvjks teeb laup. öösõidu, kui sumpa korras siis võin aidata korraldada vms Täna ei viitsiks, homme on vahupidu ja teemad.
Kuido high-end super rox custom edit , esipill ning nsm punane võtab niipalju bentsu et ei saa ju tulla ? :lol:
Võiks teha küll, nagu suvevaheaja viimase Mingi korralik ikka Palju sõitu jms Dvjks, phhuj teeme ära, kes nõus oleks ? Ma võin abis olla Kirjake PSi, kes nõus miskit korraldama, ise eest vedada ei tahaks, pigem oleks keegi, kes on taga ning sõidab nendega järele, kes peaksid valgufoori vms asja pärast maha jääma, kuigi öösel seda ei tohiks juhtuda. :roll:
võtab võtab,aga ma vähemalt ei vingu sellepärast nagu sina oma teemas niuks niuks :| madisele ka,et arvatavasti pühapäeval trehvab 8)
tra see oli eileeee 8) õu peremees nägid küll mis mul masin tegi.. kas see on tingitud küünlast või karpas ? :roll:
kui mõtled mind ,ss peaks mainima,et mingi kahtlane kammajaa on .. eilse päevaga läks PER''E 3 küünalt .. millest on see tingitud? segu on 95% timmis :roll:
Kuido sa homme öösõidule ka Tartu w ? Siis tean kas su düüs kaasa võtta. Kes üldse siit homme öösõidule lähevad ?
kle naljamees mine vaata mis su tibukollane värgendus garages teeb minivänt,är võta kaasa,ma pühapäevalt tartu alles