sa oled ise kokkujooksnud, to kinopärast pandud, võime sulle videod ja värgid ka teha, sheeri enda msni vms mulle psi
Osta jah CPI endale, saad sõita 2 päeva jookseb kotti v tuleb mingi viga. Ostad mu malaguti, teed sissesõidu ära saad 6 aastat sõita
Mõtlesin, et ostaks CPI / Keeway ning ülejäänud raha paneks korraliku tuuningu alla Või on see halb mõte ? Mul pakutud üht väga korraliku Roxi ka
Kaits kuna koonuka ära ostad ? E: Keegi sellest Aeroxist teab midagi ? Kuidas seiskord on, mis mootoriga tehtud vms ?
sul mingid jõhkrad kogemused cpidega või oletad siin niisama ja oled kõva mees ? enda malagutiga mine sõida metsas.
mis siin hästi öeldud on? enne,kui teiste üle naerma tuled vaata millise s.itahunniku otsas sa ise liigud.
no värvida just ei saa, saad panna sinna plastikust , siis aga ei saa kedagi vedada, kuid leia mingi korralik proff õmbleja, ja saad sinna mingit sugust värvi kunst naha peale panna, tundub suht äge/stiilne, vbla endal teostan sellist asja, pole varem eriti sellist asja muidugi ise näinud, aga võib suht normaalne tulla iseenesest