Mida te kusete. Te ei saa niikuinii eluilmas oma junne rinka tasemel tööle ja seega võite südamerahuga kasutada laagreid, mida meil paljudes kohtades müüakse.
Siia sattusin esimest korda, seega mainin, et sõidan Tartus, Raatuses enamasti punase ja valge Yamaha Aerox Riga.
+1 jutt jumala õige! Pole mõtet mingeid vene madalakvaliteedilisi laagreid mootorisse toppida, kui SKF'ist saab enamvähem sama rahaeest korralikud laagrid.
Sepaturu küljepeal SKF ja NTN täitsa müügil... Rollerite puhul olen kasutanud mitmetel kordadel "Sepaturu küljepoest" ostetud laagreid, ei tule meelde, et oleks tõsiseid vigu olnud neil. Mäletaks justkui, et SKFis küsiti ühe spetsiifilisema laagri eest metsikud summad ja Sepaka külje pealt sai NTNi samade omaduste & mõõtudega laagri 3 euri eest.
mtea,endal on peal laagrid mille firmaks on cccp ,ehk ss vene toodang ja silindriks on stage 6 racing ..mtea siiamaani on vastu pidanud,pole veel lõtk ega muu kolisemine sisse tulnud.timm 8) muide laager maksis 1,60 euri tükk
eks ta ole jaa,ise vaatasin ka pakendit kahtlase pilguga,laager oli iseenesest tavotitatud ning kilepakendis mis oli omakorda kaetud väikse papist pakendiga :roll:
Ma olen kuskilt kuulnud, et need vene laagrid ja simmerid pidid isegi suht kõvad olema, ise proovinud pole nii, et kiita väga ei julge.
vene simmeritega see teema,et nad on mingist kahtlasest materjalist,külmaga hakkavad nad hullult rabenema :roll:
Kuradi debiilikud kõik raisk,kas tõesti on vaja sõita oma piniseva hunniku sitaga öösel kell kolm kui 10 cm lund on maas ja väljas on miinus 10 kraadi külma?Kuradi ahvi kari raisk.