hooaja avamist ka kellegil plaanis teha? võiks nagu varem ära kirjutada et poleks pärast probleemi et keegi ei teadnud kuna toimub. 8) seni aga hodike võllid peos ja munad soojas.
Ma arvan, et praegust oleks vara veel mõelda korraldamisele täpsemalt. Kuigi korraldada võiks aprilli algul või keskpaiku, kui on soojemad ilmad. Kuna nagu ajad näidanud on, siis on olnud alati rohkem rahvast soojade ning ilusate ilmadega. Aga ja, see on minu arvamus. Muidugi jama on ka see, et märts ning aprill on sisseastumiskatsed jms... :roll:
mis mõte sellel nn. hooaja avamisel üldse on, kui tegelikult iga mehe jaoks läheb hooaeg lahti siis kui ta aktiivselt sõitma hakkab, mõnel kestab aastaringselt jne tehke parem kevadsõit ja õhtune ühisjooma suve kiiremaks tulekuks, sest täis peaga lendab aeg linnulennul.
kusjuures neid ühisjoomasi on planeeritud nii kua,kuni ma mäletan,aga reaalselt ei toimunud neid kunagi.
reaalsuses ei ole ju planeerida üldse vaja sellist asja, vaid tuleb haarata ohvril kaelast ja lihtsalt jooma kukkuda. :lol: