ma just küsin et äkki keegi viitsiks viia vms,aga kui ei saa masinaga siis vist veloga ära käima seal.
kellegil ei vedele siis 12 või 17,5 mm karpat ? aitate mu slideri sellega jälle teedele ning saate kiiremini teemas pilte.
pakkuge veel,sobivad ka näiteks 14 ja 16 mm karpad. Homme õhtul tahaks võrru sõita ja masina kokku visata, et pühapäeval tartumaal tagasi olla ning tagal hakata harjutama. võite ka mingeid soovitusi anda, mis rulle ja vedrusid läheks tarvis, et full stock slider(summ ka stock) kergemini nina püsti ajaks.
tahan see hooaeg täiesti originaalina sõita ja õppida, sest tagal lastes siis kiirused väiksemad ning olukord pole nii ohtlik. Aga kiirelt karpat 12-17,5 mm!
Ma sinu asemele ei tuuniks üldse,ainult vario kaane all võid midagi ära vahetada,aga stock mootoriga palju lihtsam tagal harjutada jne,70cc on nii äkiline,eriti slaideril kuna see väga kerge roller.
oskad äkki soovitada mis võiks vario kaane all ära vahetada? muidu endale jõudis ka mõte kohale, et milleks ma üldse 70 cc teen, kütet võtab siis kindlalt elu palju, niisama suht nuss sõita(igapäevaselt), selle raha saab ka välimusele panna ning vb mingi sport sumpa, kuigi ei näe sellel ka väga mõtet(sportsumpal).
Ma ei ostaks sport sumpsi ka,endal oli sprot pro,tollega sain sõita paagiga vahel 100 km ära,see oli ka nibin nabin. Aga variokaane alla võid nt teise vario panna kas või malossi multivari,siis siduri ära vahetada malossi delta clutchi vastu ja mingid punased vedrud sisse.