TARTU@Chat

Discussion in 'Tartu kokkutulekud' started by minim2gnus, Jun 11, 2012.

1. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0
    Kuskilt on meeles, et automaailmas oli.

2. carl1452

carl1452 Active Member

1,066
    0
    36
    aga värv jääb ilusti peale või läheb summuti kuumemaks ja hakkab kooruma või midagi sellist? 8)

3. Vilts.

Vilts. Member

238
    0
    16
    Küsid värvi mis peab vastavale kuumusele vastu mis seal siis nii rasket nüüd on.. :roll:

4. carl1452

carl1452 Active Member

1,066
    0
    36
    kas ma olen õelnud et see kuumusele vastu peab?
    tean et inimesed on sellega teinud aga kas ka pidama jääb ei tea .
    pole mõtet niisama tarka panna! 8)

5. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    jap see jääb pidama

6. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16
    pidama ta jääb, kuid, et kauem peaks, siis pidi seda vist veel ahjus kuumutama/kuumas kuivatama, peale natukest aega õhus/õues kuivamist. Pakendil võib õpetus olla, mis seletab täpsemalt, mis temperatuuril seda tegema peab, pead ei anna et seal see on, kui uuri pakenditelt. Pole raske kuskile poodi minna ja vaadata pakendeid. Ärge näkku lööge, kui miskit valesti.

7. -Sass

-Sass New Member

72
    0
    0
    Kellegil tartust aeroxile mähist ja magneetot pole pakkuda ?
    Oleks hea kui on uuema tüübi oma aga sobib ka vanema tüübi oma!

8. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    see gay hitler kes mul askis tarka pani võiks olla ikka niipalju julge et ütleb oma nime, arvan et see oli kaido pedekas v keegi selline

9. Garl Oss

Garl Oss New Member

896
    0
    0
    mis kirjutas sinna ?

10. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    mingi et kõik müüvad oma kaherattalised maha ja ostavad autod ja ma mingi prükkar ei suuda endale autot osta :D :D poh et ma 14 ja mul poleks selle autoga midagi teha, a ja siis et absull kõik rk-s vihkavad kiiwisid ja absull kõik rk-s pidavat rääkima kuidas ma ei oska sõita..... ega jah ma ju vabal ajal käin teistele oma sõiduoskusi demonstreerimas
    aa see ka et ma pidin pede olema sest tegelen rolleritega..

11. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    mis on mul sinu aski asja kui ma isegi ei tea sind? ma pole rolleripede seega ei esitaks ma ka selliseid mõttetuid kysimusi,aga samas sinu loos on iva.

12. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    seljuhul sorry kui see sina ei olnud

13. carl1452

carl1452 Active Member

1,066
    0
    36
    aga idee poolest peaks siis ka nii saama et värvin ära lasen kuivada ja siis kuumutaks teda rolleri küljes et ajaks masina kuumaks,või see ei toimiks?
    kuna pole nii suurt ahju kuhu seda panna ,ja arvatavasti gaasikuumutiga seda teha ei saaks vist?

14. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0
    Ma ei saa aru, seal pole ju mittemidagi rasket, osta see 5 eurine värv ära ja värvi ära see summuti.Ei juhtu selle värviga mittemidagi.

15. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    +1 suva värviga võid värvida, enamasti ei juhtu miskit :) Värvisime motipi kivikaitsme ( matt must phmt ) Suzuki enduro sumpsile. Möödas on 3 kuud v rohkemgi ja värv on ikka nagu uus 8)

16. carl1452

carl1452 Active Member

1,066
    0
    36
    no piiks kui ma küsin siis võiks kirjutada kui ei siis ära kirjuta.... ei viitsi nagu suht ns tööd teha et värv peale ja pärast kõik koorub,pole vaja kohe ülbitsema hakkata. 8)
    kui ei taha aidata siis pole vaja. 8)

17. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Ühesõnaga ei hakka need värvid nii naljalt midagi kooruma :) Kuumutamisest miskit ei teadnud, seega ei osanud aidata :)

18. carl1452

carl1452 Active Member

1,066
    0
    36
    kuumutada saab rolleri küljes ja kuumaks nagu uurisin. 8)

19. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
  20. Jyrx321

Jyrx321 New Member

21
    0
    0
    +1 mul hakkas sumpa küljes värv alles siis kooruma kui ma sealt seest õli nõgu välja põletasin ja see silenceri otsas olev värv on siia maani alles. tänks magnus :D
    Ehk põhimõtteliselt osta purgi spray ja lase ilusasti üle. Võid ka kuumakindlaga teha siis on kindlam. Kuumutama ega midagi ei pea.

Jaga seda lehte