mis kuradi segase sõnumi sa mulle saatsid ja miks helistasid? eelmine kord ei saanud vist aru,et ma ei sõiduta lasteaeda?
poh et kaine eiolnud.. aga ränk vana oled ss ju, vaevalt 30+ vana naisterahvas lasteaia alla kuulub + slle oleks ka makstud.. polnud lic. kedagi kainet muud. Timo suur mees ja. :lol: :lol:
viewtopic.php?f=66&t=98487 Terve 100cc roxi blokk 50€ (puudu silku, kolb, karpa, jahutustaldrik, rullikud, siduri kell ja mõned pisiasjad)
arvad tõesti,et sa oleks mulle maksta jõudnud? see Lola oleks võinud pigem takso kutsuda, minult ära teeneid kysi ja mis puutub timosse,siis egas seal midagi suurt tõesti pole kuid tegu tema autoga.
vähe järsem põhimõtetega vend.. kui asi selles, et knagi ''tülli'' läksime ss võiksid üle saada :lol: :lol: :lol:
asi pole yldse selles, lic mõnel vennal on öösel uni ja tahab hommikuks tööle minekuks end välja puhata.
Kutid, kellel vähegi võimalus, astuge ligi. Üritus saab olema kõva! 8) viewtopic.php?f=32&t=98745&p=1367566#p1367566
Kunagi sõber sõitis ka nii ringi, et 3 silindrit olid istmeall olemas. Otsad andis mõni, lükkas teise peale ja käis edasi. Masinaks Malaguti F12 8)
Sain ka ARKi sõidu eksami tehtud, aga sõita ikka ei tohi . Nüüd on uus tore seadus, et sõita võib alles siis, kui load kätte saab (kuni 2 nädalat)
Ma küsisingi pärast sõitu, et mingi tempel ka pannakse, eksamineerija ütles, et eip. Pärast kodus helistasin veel ARKi, et uurida, ss öeldi, et ei või sõita, aga reedeks peaks load kohal olema, et taotlus on juba esitatud ja kõik OK, et vaja aind oodata. Nüüd lüüakse tempel kohe alla ainult B-kat lubadel.
anyway, tuli välja, et siiski võin sõita. Ajasime eile sõbraga politseid taga, kuni nad otsustasid meid kontrollida ja siis sain küsida, politsei ütles ka, et väga imelik, et mingit templit ei löödud kuskile, aga vaatas oma arvutist järgi ja ütles, et kõik OK, mine sõida.
viewtopic.php?f=66&t=98487 Terve 100cc roxi blokk 60 euri ( puudu silku, kolb, karpa, jahutustaldrik, rullikud, siduri kell ja mõned pisiasjad )