Re: Tartu kutseharidus keskus 750 on tagatisraha kui midagi tuksi keerad seal, kui asjad korras läheb see viimasekuu üüriks, muidu maksad ikka igakuu jah.
Re: Tartu kutseharidus keskus palju ? no mõtle korteri hindade peale ja siis mõtle palju, me ei pea maksma komunaalide eest ei midagi, vaid 750 koguaeg konstantne 8)
Re: Tartu kutseharidus keskus Kuulge , ma pole siiamaani aru saanud kuhu 1sept peab minema jne? Ma ei leidnud seda infi kodukalt.
Re: Tartu kutseharidus keskus 23 august pidid nad sinna infot panema. Siis saab teada, et kes kellega ühte tuppa jne.
Re: Tartu kutseharidus keskus oii jaa, seal kohti khm suht vahe ma kujutan ette, visati lopus välja viimasel nadalal rikkumised tais loodetavasti voetakse tagasi. muidu hind on norm a ikkagi mingi 3 peale korter 3 kilo uuri 1 kilo nakku poleks khm sittagi, a no 18 norm uhikas muidu 10 kodus way to go
Re: Tartu kutseharidus keskus mis se pops-team lõppudelõpuks on, millega meeskond tegeleb? päev läbi popsu?
Re: Tartu kutseharidus keskus see lihtsalt, rolleritega, tagallaskmise, ja no ka popsuga seotud aga muidu teglt ns mingi naljateema.
Re: Tartu kutseharidus keskus Vanemuise Kontserdimajas 1. septembril kell 11:00. Kell 13:15 algavad õppehoonetes Kopli 1 ja Põllu 11 esmakursuslastele kursusejuhatajate tunnid.
Re: Tartu kutseharidus keskus siis on ühikas süütukeste sissristimine, saate prissu niiet plaksub :lol: