Re: Tartu kutseharidus keskus mistoast siis seeaasta võib juppe ostma tulla?mis tuba nag on rollerilammutus.
Re: Tartu kutseharidus keskus eelmine aasta oli meil inputiga toas mingi 3 rollerimootorit 3 paari velgi esi ja tagu kastitäis pilpaid jne väntvõllid lauapeal mida iganes , siis oli 427, see aasta sama ma arvan xd
Re: Tartu kutseharidus keskus okei midagi vaja,rooman läbi sealt või ns tulen ajan lolli juttu võib??? võiks nagu midagi jah teha õhtul... nkn sitaks igav. maiteagi mis lohhidega ma toas olen 218 vist ise olin. ps. esimene aasta ikkagi.
Re: Tartu kutseharidus keskus kurat ma olin kolm päeva lõhnadega juba, putsi türa ärge öelge et ühikas hakkab ka jälle peale :lol: ei tegelt me estlandiga võtame oma mulliveed ja tee võtke see puhas puskar ligi.
Re: Tartu kutseharidus keskus 25eeku sööklakaardil alguses vist? pohhui ,et sööma nkn pool aastat ei saa kes ukseni järjekorras seista ei viitsi.' Grill burger ja maxima on põhikohad ikkagi 8)
Re: Tartu kutseharidus keskus Grill burger on see põhiline ikka!!! Ei usu eriti, et nagu eelmine aasta seal sööklakaardil 25.- oli, nüüd vast vähem,kuid samas ei tea.
Re: Tartu kutseharidus keskus samas pohhui ju, viskad mõnele drusjale kaardi näppu kes eespool ja asi vask or lihtsalt trügid vahele