Re: Tartu kutseharidus keskus Metalli töö ja mehaanika Lukksepp töötab nii metalli-, elektri-, elektroonika- ja plastmassitööstuse kui ka aparaadiehituse ettevõttes, põhilised tööülesanded on puurimine, lihvimine, freesimine, treimine,graveerimine, keevitamine, termiline töötlemine, erosioonitöötluselektroodide viimistlemine, poleerimine, faktuurimine, sobitamine, mõõtmine, koostamine, märkimine, taastamine, katsetamine ja konserveerimine
Re: Tartu kutseharidus keskus See on sisepraktika 5 nädalat, peale seda jälle hakkab ajalugu ja sellised pahad ained
Re: Tartu kutseharidus keskus Aktusel ja kursusejussi tunnis käidud, klass tundub päris normaalne osa Pops-teamist lasi limuga ringi, waka waka käis
Re: Tartu kutseharidus keskus Jep, ma lasin nr 4 bussiga ringi , lihtsalt kooli minnes nägin ja vanemuise juures
Re: Tartu kutseharidus keskus Päris äge, tra põllu ühikas netti ka ei ole ja sooja vett ka mitte Praegu kaupsi tsill läpakaga
Re: Tartu kutseharidus keskus Koolis käidud, Grill burgeris käidud! Aga (ESTLAND) head viilimist sulle
Re: Tartu kutseharidus keskus ma kh peaaegu j6udsin kohale. vanemuisesse ei j6udnud kuna magasin sisse ja p2rast l2ksin veel koplisse kh. ( klassijussi tund j2i kh 2ra)
Re: Tartu kutseharidus keskus normal biit, ühikas lõppigav, tsillin õe juures netis prääga. kurat 427 toas polnd eile kedagi kui ma kobistamas käisin, mõtlesin et äkki näidatakse täitsa elavat MMA-d seal, haha