ah et homme püssi? lähete? no muidugi lähete, millal ennem minemata jäetud? on nii või? lakutakse end täis ja pärast on "hea olla"....
Kuidas ise vastaksid mu kysimusele rallitaja ? Pole mõtet vaielda,ma tean kindlat fakti,et sa käid siin koolis.
eks tule homme mingi tunni aeg piilu klassiukse vahelt kas ma olen koolis või istu koma klaasputkasse ja vaata kes mis kasti kaarti topib näed ise et mind sa ei näe
Sa panid ikka kiiremini kui tänased, täna oli küll väga hull uimerdamine vähemalt sel hetkel kui ma seal passisin...
To oli jah parim asi mis mul välja tuli :lol: :lol: 8) aga tänane praadimine läks tänu kahtlasele lihale perse:-/ keskelt jumala toores ja kradi vere maitse oli juures:-/ Egas jah,kui mina väljastaja o :n-x li,ss pidin koguaeg oma kõrval seisva väljastaja taga ootama kuni ta seal taldrikut kaunistas koguaeg :-x
Elary,kusjuures loobusin sellest kohast letitaga kuna see on tõsiselt nuss töö + minu peale kaevati ning põhjuseks toodi,et ma panen liiga palju syya ja tegelikult kaebajaid oli 2 :roll:
mis teil seal pannakse mört kohe taldrikusse?? eriti norm värk ju meil soendatakse pool päeva mingit mörti ja peab ise taldrikusse kühveldama :roll:
Salatid on küll väga rängad tavaliselt.. Mingi õuna ja ananassi ja paska sisse topitud, selline magus ja imelik...
ega ükskõik kuhu lähed kõiki sööke ei julge proovidagi, alati on kahtlus et miski maitseb sitemini kui pohmakaokse.
On.õuna tykid on veel eriti suured :| see suht haige,et kokk on rängalt laisk,eimviitsi enda järel koristada ega mitte munnigi teha.. Valib hommikul hästi kerge toidu mida teha ja teeb ruttu valmis ning ss hakkab ainult targutama :| :|