Re: Tartu kutseharidus keskus ' Ära nu**i sa läksid koostelukksepkas ve? see on mehaanika ja metalli töö ma seal igatahes ja kah viiendal vestlus
Re: Tartu kutseharidus keskus õppevaldkond mehaanika ja metallitöö, eriala metallitöötlemispinkidel töötaja. ehk trehvame. kopli b 202 või kus need jamad tehakse, ja kella 9ks vist pidi kohal olema vms.
Re: Tartu kutseharidus keskus Noo sis sa treial jne töökojas essal korrusel treialite teema mul see http://khk.tartu.ee/osakonnad/toostuste ... telukksepp omal 5 august , kell 9... kopli B 204
Re: Tartu kutseharidus keskus autotehniku poisid kindlasti tehke endale selgeks ohmi seadus ja voltmeeter ja pm oletegi olemas
Re: Tartu kutseharidus keskus ...aga pidage simas ka seda, et kooli sisse saada soovijaid on 2+ korda rohkem, kui koolis kohti, ja mõni lihtsalt ei saa! Mul pole aimugi mida minult küsida võidakse, eks ma mõtlen kohapeal vastused välja nagu alati.
Re: Tartu kutseharidus keskus Metalli erialad jäävad tavaliselt järelkonkurssil ka pool tühjaks Eks paljud ei saa oma tahetud erialale ja peavad järelkonkursil midagi valima.
Re: Tartu kutseharidus keskus mingi 2-3 aastat tagasi sain ka sisse,9 lõputunnistuse keskmine hinne oli alla 3. vestlusel küll sittagi rasket polnud,ainult mingi teisendamine valikvastustega jne...
Re: Tartu kutseharidus keskus ma k2isin yleeile proovimas autotehnikuks aga soovitati sealt kohe uus ala valida kuna mul kaks kahte :S ja nyyd siis teisip2eval autoplekksepaks proovima
Re: Tartu kutseharidus keskus miks kõik autoplekksepaks tahavad? tra neid saab niipalju nüüd sinna. ise ka viisin plekksepaks,kuna nkn teen praegugi autotöid.
Re: Tartu kutseharidus keskus ei tea midagi nii palju sealt 6eldi et 44 koha vist ja siis koos minuga 46. registeerunut