Re: Tartu kutseharidus keskus oot vana sa oled praegu üldse? tuled nendega ühte klassi kes põhihariduse baasil või nendega kes keskhariduse baasil?
Re: Tartu kutseharidus keskus ma olen 19. kuigi mul on 10 klassi haridus, pean põhihariduse baasil olema.
Re: Tartu kutseharidus keskus ühikasse saab viimasel augustil, 1. septembril on aktus vanemuise kontserdimajas vist.
Re: Tartu kutseharidus keskus viimasel augustil ühikasse siis väike sisseelamispidu ja siis algab kooliaasta pihta
Re: Tartu kutseharidus keskus Peaks tegema jah midagi Aga mis kui lähen ühika avaldust tegema, siis peab esimese kuu raha ka ära maksma ? Üks vend midagi seletas.
Re: Tartu kutseharidus keskus 1 sept vanemuises aktus ja peale seda kooli... seal saab teada ,kes kelle õpetaja on jne plaplapla
Re: Tartu kutseharidus keskus kle need asjad peaks sul ammu valmis olema, maksad 750 kulli tagatist ja esimese kuu üüri jah.
Re: Tartu kutseharidus keskus 750.- on nagu kogu aasta eest? v6i peab iga veerandi algul uuesti plekkima:S