Tahaks teada palju komp on, isegi võib tunnistada et nüüd ma julgeks Kuna see suvi ei juhtunud midagi, väntvõll läks aga see tänu minu endale kah
Asi selles, et keegi ei taha korraldada... Varemgi oli probleemid jne, et sitt kokkutulek jne ja seda räägiti pärast alles Rk-s mitte kohapeal.. Siis plnud kellegil midagi viga.. Korraldajad näevad vaeva ja siis õeldakse pärast nii, muidugi sõimati ka neid kes nii ütlesid, et tehku järgmine kord ise Vist oli Põlva rahvas, aga võin ka eksida.
Nojaa viimaselajal olen hakkand iga päev siin ringi surfamas ja siis olen vaatanud jah, et hädaldatakse . Aga keegi peab selle enda peale võtma. Palju varasemal ajal võrus kokkutulekul rollereid olnud on?
mingi 13 mai oleks tore,ma läheks räpinasse,sealt tuleks ka ehk mõned inimesed ja ehk mõned tartukad ka liituvad minuga
Eks loodame jah. Eelmine hooaeg korraldasid avamise - Mirko, Margo, mina ja lõpetamise Maidu. Kahtlen et sellest seltskonnast keegi viitsib. :roll: :lol:
Eks võta oma sõbrad kokku, ilmselt olete uus peale tulev rolleripõlvkond ja korraldage midagi. Ise midagi orgunnida ei viitsi tõesti :lol: