ja nii ongi pmst enamus, kes rolludega tegelesid võrust, on sellest aastast autoroolis ja ma ei usu, et keegi viitsib vanadest tegijatest midagi korraldada enam. Ise tuleks ikka vast kohale, kui keegi midagi korraldama hakkab, aga ise küll ei viitsi midagi teha, sest rolludest ikka nii kopp ees isegi oma pooleli olevat masinat ei viitsi lõpuni teha ja load ka kuu aja pärast taskus nkn
Kohe näha, uus põlvkond kebbib autode peale üle ja ei viitsi enam, olen isegi mõelnud, et millune see uus võru rollerihuntide põlvkond välja näeb, kes korraldab ja ajab asju
mirkodel on ikka aega jhm veel nummilt ja kent on veel ja unta ja janno ja rohkem nagu vist ei olegi, kes auto peale ei läheks aa, margull ka ju. võru rolleri "gangsta" jääb ikka väääääääga väikeseks kaunis: auto kõrvale tuleb võtta TSIKKEL mitte mingi rolleripuss
2 kuud ja 6 päeva alakas.. nuja, Margo ka jah, too läks meelest, pigem, kes autole see aasta üle läksid? Millisesse rühma Priidiku liigitame?
njh, pmst kui ei ole sinsut maha müünud, siis ajaks isegi vahepeal soojaks mootori randa ikkka hea chillida vurriga, siis on tamula ääres vähemalt võimalik parkidagi
pmst kui keegi tahab mulle italjet dragsterit tsinsu-quadi vastu vahetada siis olen ka nõus rolleriga sõitma... muidu mitte. aind seda rollerit tahaks veel omada, see mu unistus :lol: