Tauri Aprilia SX80 '07

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by TauriTauri, Aug 25, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    loomulikult on aku peal :roll:

2. grip

grip New Member

218
    0
    0
    tore, aga neil istme all mingit panipaika on w

3. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0
    väga väike on :lol:

4. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36
    Aku on tõepoolest täitsa olemas ja suht aku kõrval on jube pisike panipaik. Aga sinna pääseda peab istme kahe poldiga vms lahti kruvima ja värki.. suht pointless :D

Viimasel ajal olen täheldanud, et kohalt ära kiirendades tõmbab alguses hinge kinni ja siis hakkab rebima.. vanasti kui õigesti mäletan, siis niimoodi ei teinud. Eks hoolduse käigus karpa jms ilusti ära puhastama, vast läheb paremaks. Tegelikult nõuaks asi üldse vähe suuremat karpat, aga eks see jääb juba talve plaanidesse. ;)

5. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16
    Hädavajalikud asjad saab sinna siiski ära panna n: passi ja väikese õli pudeli jms. Keeratavate poltidega istme variant on jah kole jama, enda omal vähemalt liblikatega, veerand põõret välja ja ongi lahti. Muidu originaalis tõesti aku peal, aga mina võtsin endaoma pealt ära, kuna pointi polnud, aga sxiga vist nii teha ei saa kuna elektroonikat rohkem peal jms.

6. sCooX

sCooX New Member

1,043
    0
    0
    soovitan sul motohoovi hooldusesse viia :) .

7. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36
    Hädavajalikumad asjad saab tõesti ära mahutada. Tegelikult vahest ikka tunnen täitsa puudust nendest panipaikadest, mis rolleril olid.. hea oli asju hoida jne. Aku ära võtta, siis ilmselt kannataks kõige rohkem selle all spido.. muud midagi see ära võtmine mõjutada ei tohiks. Aga see selleks, akut ma küll ära ei hakka võtma. :D Tegelikult kui selline teema tuli juba, siis ka küsimus teistele sx'i kuttidele.. et kui süüte sisse keeran, siis peaks esituli ka põlema minema?

Hoolduse kohta, et eks ma vaatan kas teen ise või viin kuskile hooldusesse. Pigem eelistan ikkagi seda ise tegemis varianti kuna siis saab väheke jälle areneda ja eks uued kogemused paha ei teeks. Hätta peaks jääma, siis alati õnneks võtta kohe targem inimene pmst kõrvalt, et jah... :) Aga elame ja näeme, kõik siiski oleneb kuidas aega juhtub olema.

8. -otty-

-otty- New Member

70
    0
    0
    Mul läheb esimee tuli AINULT, siis põlema kui mootor töötab. Kui hästi sul lähituli näitab? Mul vist suht läbi, pimedas sõita ei kannata üldse. Peab täistulega sõitma :lol:

9. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    esituld saab regullida, tavaliselt tule all kohe see kruvi, kust keerad peale, siis tuli näitab ülespoole.

10. TURBOon-

TURBOon- Member

789
    0
    16
    esituli peaks vist alles käima pannes põlema minema, mul läheb ka ainult tagatuli põlema, kui süüde sisse keerata.

11. Tauri..

Tauri.. Active Member

2,317
    0
    36
  12. -otty-

-otty- New Member

70
    0
    0
    Ma tean, aga sellegipoolest on täiesti kasute, see-eest täistuli on väga timm.

13. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36
    Hm selge, siis on asi ikka õige. :D Mul lähituli millegi pärast ei tööta, kas on pirni või siis ühenduse viga. Kaldun ühenduse poole, kuna ükskord sai uuritud sealt ja osaliselt oli juhtmetel isolatsioon maha kulunud ja napilt ära murdumas. Ei hakanud see kord seda jama korda ka tegema, kuna polnud korralikku isoleerteipi jne. Õnneks kaugtuli töötab, et sellega saab ilusti ära sõidetud päeval.. pimedas aga minu arvates on ikka valgustus üpris sitt. Eks veits näpib seda, saab paremaks äkki.

Uudiseid nii palju, et sai uus õli sisse pandud ja tagumisel ühel suunatulel on klaas kadunud.. (Y) :| Ega neid vist kuskilt eraldi ei saa sebida? Nädalavahetusel kui jõuab, siis teostab mõned eespool räägitud plaanid ka ära.

14. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36
    Nädalavahetusest nii palju, et reede õhtuks oli sx selline:

Gondlid said põhjaliku pesu. Raami, velgi jms värki nühkisin, küll hambaharjaga jne, aga puhtaks lõpuks sain. Õhufiltri pesin ära ja ketti sai ka õlitatud. Lõpetuseks vahatasin ära ka ja siis silm täitsa puhkas, masin oli puhas. 8)

Uus suunatule klaas ka sebitud, vaja ainult järgi minna ja ära osta. :D Talveplaanid loksusid ka enamvähem paika.. juhtub miskit huvitavat. 8)

15. -Street12

-Street12 Member

224
    0
    16
    Nagu uuus!!! 8) 8) 8)

16. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    sumpat ei saa ilusamaks? algusest oleks roostes nagu vist? muidu liigub hästi ja jutud, edu!

17. xox

xox Member

361
    0
    16
    oo, päris hea , meeldib täitsa :D

18. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36
    8)

Roostes jh, häirib ennast ka hetkel, aga väike uuenduskuur summutile täitsa plaanis. Muidu tänud ;)

tänud. :D (mulle meeldid sina!! :oops: )

A täna sai ostetud uus klaas suunatule jaoks. Muud ei miskit tarka, kalla ja talla stiil, benatuli jälle vilgub, vaja vist homme tankida rsk. Nv kui viitsin, siis äkki midagi nokitseb.

19. xox

xox Member

361
    0
    16
    Imelik oled :oops: ei timm normik keiss

20. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36
    SOLV

täna juhtus paar tunnikest vaba aega olema. Võtsin summuti küljest ja timmisin veidike ilusamaks, roostet jms paska maha küüritud. Oli plaan ka ära värvida, aga pole mõtet.. tulevikus hoopis teised plaanid. ;) Silenceri panin õiget pidi ning summuti ise kah korralikut kinni tagasi, nüüd täitsa hea vaikne. :D Suunatule klaas ka omal kohal ja sellega haraso. Tagatulle ronis mingi kala sisse, pooled ledid töötav, pooled mitte... võtsin tule ära ja mõni päev siis vaatab, milles kala peitub. Ahjaa, kett sai ka ära pingutatud.

Sxile xenoni võib paigaldada? Selles mõttes, et ega ta midagi üles ei sulata vms? :roll:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte