Tauri Aprilia SX80 '07

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by TauriTauri, Aug 25, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    see silencer tahmab sul tagatule kohati ära(vb isegi sulatab veits) suunatule tahmab ära, ja vb sulatab seda numbri alust plast raami ka seal, lihtsalt teadmiseks sulle!

2. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36
    Nendest probleemidest olen ma juba teadlik ammu. Numbri plastiku ongi juba katki sulatanud ja tagatuli - suunatuled saavad ka liiga. Tagatuli ja suunakad pmst tutikad peal kuna vanad olid suht jubedas olukorras. Aga eks ma koguaeg puhastan ja pesen seda jama seal taga ja hetkel tundub, et hullemaks ei lähe. Kui mitte varem siis talvel kindlasti mõtleb ja teeb miskit seal ümber!

3. madis'

madis' Member

912
    0
    16
    Tere, olen paadunud vänn, ning mulle meeldib TauriTauri Aprilia Sx 80cc Tuning.. Omanik on üsna kuri, kuid väga pede välimusega, tallle meeldivad mehed.. Ei tegelt on masin aus, ainult kicki vänt võiks olla, kuna mees on lükkamisest ära väsinud. Kokkutulekul kimas ka ikka 50'nega, et mina järgi ei saanud..
    Headaega teile :)

Tauri ütleb:
    ole viisakas või sad nuuga

4. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36
    kle mr. bean mine ära!

Madis. Vengerfeldt says
    sain eile tunda mida tähendab kui oma uhkus panna mehe sisse..
    Tauri R says
    suht karm värk siis

5. madis'

madis' Member

912
    0
    16
    Suva et mu msni nimi Madis on :D:D:D::D

Madis ütleb:
    jou
    Tauri ütleb:
    joou
    Madis ütleb:
    kuda kärab
    Tauri ütleb:
    no enam lahti ei lähe, epab arsti juurde minema
    kuda endal

6. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36
    suva et mul uuem msn on

aga jah, nüüd siis teavad kõik. :S aga mõni mode võib selle läbu ära kustutada ja madisele hoiatuse teha, tuleb lambist teiste teemasi reostama.... tänud ette!

7. Petz

Petz New Member

268
    0
    0
    kas siis tõesti on raske minna, brauermotosse wildi või kuskile ja osta kick, sinna peaks vägagi istuma kawade ktmide ja möllude kickid.
    tahad proovida siis veereta end külitsesse. Ütlesin seda ka juba streetbuzzile aga poja ei võtnud kuulda :lol:

8. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36
    No nahui ma lähen sul ostan, kui jäi jutt karloga, et vända ost jääb tema poolt. Pidi uurima see nädal, et mis esindus jamab.. mtea, eks näib. ;)

Sx suht seisab, ilusamad ilmad juhtuvad olema, siis teeb mõnigad sõidud. Üldiselt hakkan vaikselt "talve" plaane teostama.

9. Petz

Petz New Member

268
    0
    0
    ära nüüd kurjusta :D lihtsalt tunne on , et nad jäid seda ise sulatama sinna aprilia esindusse:D
    mingiaeg võid ikka külitse veereda ja teada anda :p

10. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36
    Ei kurjustagi :D Ei kui ilus ilm on, siis plaanis nkn väike elva trip teha.. eks tuleb jõlgub külitses kah. :p

11. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36
    Jou. Pole mis ajast uuendanud seda teemat, parandan selle vea. Sx seisnud nädalaid kuna pole viitsimust ega ka seda ajakest väga sõita. Samas mõned igavad ööd/õhtud olen veetnud garaažis ja täiustanud masinat. Kuna lähituli oli ikka jube sitt, siis sai ette pandud xenon 4300k ja samas korraga vahetatud suunatuled vähe ilusamate vastu. Täna tegin mõned tiirud kah, täitsa mõnus sõita üle tükiaja. Suurema kaki pühkisin ka maha. :) Uuemaid pilte:

Hetkel tundub, et genekas ei jõua xenonit ära toita ja see tõmbab aku tühjaks. Täna vähemalt sõites oli nii, et kui xenon põles, siis ntks suunatuled ei jõudnud üldse vilkuda jne.. vb oli aku eelnevalt katsetades liiga tühjaks läinud vms.. :D hetkel laeb, eks homme vaatan täpsemalt üle.

Vaheajal plaanis siis tagumine tuli korda teha, üks korrralik pesu masinale ja välimuse suhtes mõned plaanid ära teostada.

12. anddrizhh

anddrizhh New Member

460
    1
    0
    Tra :D Sitaks kena . 8)

13. uimpz

uimpz New Member

716
    0
    0
    nii kena võrr ongi

14. sCooX

sCooX New Member

1,043
    0
    0
    oli kena.. eks kui tauri koju jõuab, siis räägib lähemalt.

15. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0
    ole vait tauri :lol:

16. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0
    Seda nalja tahaks näha :lol:

17. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36
    Küll näed Karlo, küll sa näed :|

Igatahes vahepeal miskit eriti juhtunud pole. Esmaspäeval sai sxiga tehtud ca. 100km trip, keskmine kiirus oli nii 85-90km/h ja masin pidas väga ilusti vastu. Samas ei saa ka probleemideta - summuti sulatas lõplikult numbrialuse katki ja nii õnnetult, et just suunatule kinnitus katki ja nüüd suunakas ripub seal värdjalt + tekitas lühise. Ilmselt viskan selle numbrialuse sealt nahui ja ehitab miskit seal ümber. Xenoni kohta nii palju, et töötab küll, aga ainult sõites.. kui isegi ntks pikemalt valgusfoori taga seista, siis lihtsalt hakkab vilkuma ja kustub ära. Suunatuled ei jõua üldse vilkuga kui xenon töötab. Lahendusena ei oska ma miskit välja tuua peale selle, et jätan xenoni alles, aga kasutan ainult tõesti siis kui peaksin pimedasse jääma vms. Päevaseks ajaks ehitan miskit muud tulle, mis võtab vähe akut ja samas aku ka ennast laadida saaks.

Ehk nokitsemist tekkis nüüd korraga täitsa palju.. :p Selle nädala jooksul uusi pilte ka ja üks video samuti valmimas. Nii kui lumi maha tuleb, siis viib masina hooldusesse ja kerge mõte ka mingid kurjemad rehvid soetada.. südatalvel idee poolest saab välimus ka suurema uuenduse. :S

18. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    OMG, 100 km pole küll mingi tripp ega mitte mingi näitaja vastupidavuselt! :D

19. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36
    No kuidas kellegile, minu jaoks oli see tavapärasemast vähe pikem sõit küll, et jah. :D Muidugi see sitane 100km ei ole mingi näitaja, aga lihtsalt mainisin, et pidas ilusti vastu ja mingeid probleeme ei tekkinud jne. :)

20. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    LOL

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte