Re: TauriTauri , Kinroad 50QT-02 ehk mingi hiinakas , 09. Nooh kogematta on paremad pildid välja tulnud jah :lol: edu masinaga 8)
Re: TauriTauri , Kinroad 50QT-02 ehk mingi hiinakas , 09. SEda viimast võiksid sa teha jah muidu päris vinge sadulaalune
Re: TauriTauri , Kinroad 50QT-02 ehk mingi hiinakas , 09. Teen ka . :d Tnx . Üldiselt , mõtlesin , vaatasin ja jõudsin järeldusele - byebye pikk porikas . ;d Ehk siis , tagaporika lammutus hakkab .. .. ise mõtlen umbes sealt kohast maha lasta , kus punane joon on ?! Või siis teine mõte on , et laseks sealt kohast maha, kus sinine joon on ?! : või mis teie arvate ? Ja üks pilt nsmo tänasest :
Re: TauriTauri , Kinroad 50QT-02 ehk mingi hiinakas , 09. See porilaua kohta, nii kuidas endal tunne on, kui korralikult teha tahad, siis mässa parem klaasriidega ja värki, aga istmealune on küll pano. Viimane pilt koos diiiisiiiishuuži apriliaga? Värvilahendus on küll sama. :lol:
Re: TauriTauri , Kinroad 50QT-02 ehk mingi hiinakas , 09. dc'l pole põhjagondlil selle punasega teemat ja tal teistsugune kiiver
Re: TauriTauri , Kinroad 50QT-02 ehk mingi hiinakas , 09. Oookei . Mina tean ainult niipalju , et see Sanderi rollu .
Re: TauriTauri , Kinroad 50QT-02 ehk mingi hiinakas , 09. Lõika sealt kus punane joon. Jääb vähe viisamam srr-iga ei anna seda ikka kuidagi võrrelda Aga mis sellest disainivärgist sai ?
Re: TauriTauri , Kinroad 50QT-02 ehk mingi hiinakas , 09. Õukei . nja , sr on ikka jõhker püss võrreledes minu omaga . Oota rolllust pilte või kavandeid vms , kuhu nagu need kleepsud ja värk on peale disainitud ja kui meeldib mulle , siis läheb tegemisse .
Re: TauriTauri , Kinroad 50QT-02 ehk mingi hiinakas , 09. Oot läheb müügiks? 2 kiloga ei taha ära anda?
Re: TauriTauri , Kinroad 50QT-02 ehk mingi hiinakas , 09. Seda postitust peaks vist alustama lausega : "P*tsi küll , elu on ikka üks kuradima seiklus .." Lubasin endale , et tuleb rahulik nädalavahetus ja nsmo vedelen , aga läks väheke teistmoodi ... . Samal ajal kui kõik teised üle 30 kraadise kuumusega rannas vedelesid , siis mina olin muidugi otsapidi garaazis . Tehtud sai suhteliselt palju asju ja närve jubedasti kulutatud , suust lendasid välja ikka pahad sõnad vahepeal. Tegelikult põhjus , mis mind garaazi ja rollerit lammutama viis oli see , et igast väiksemast august läbi sõites oli mingi kuradima krigin ... algul arvasin , et see jalahark käib rollu all üles ja alla ja siis krigiseb .. . Hakates otsima viga selgus üks jube tõsasi - sumpa kruvid olid TÄIELIKULT lahti ja maitea mis imega sumpa seisis seal . Päris vägev oleks olnud , kui ükspäev sõites sumpa killadkolladi küljest ära oleks kukkunud . Kruvid kinni , kadus ka see krigin . Edasi siis juhtus selline asi : Porikas sai valmis tehtud.Panin ka uuesti oma fotograafia anded proovile ja üldmulje tagantosast on nüüd selline : Kuidas tundub ? - Mina jäin ise küll väga rahule lõpptulemusega . Porika sain alles täna lõigatud , aga rolleri võtsin juba laupäeval laiali. Ja niisama tegevusetult ka ei suutnud olla ja lõi pähe paar mõtet . Ja kui juba mulle sellised mõtted pähe löövad , siis on vaja ka need reaalsuseks teha . Okei , ei hakka mingit pikka möla ajama - tagatuli muutus LED tuleks : Sain sellega valmis , aga pühapäevane päev oli ka ju . Pühapäeval juhtus siis selline asi .. .. sai rollule põhja nikertatud selline valgustus sis . Pimedas on ikka päris pull sõita . Sattusin mingi 23 aeg Tartus südalinna ja ütleme , et ma olin tähelepanu keskpunktis .. enamus inimesi vahtisid mind . Vot , aga selle kõige elektrisüsteemi värgiga oli omajagu mässamist küll ja see vist kulutaski kõige rohkem närve . Lõpuks sai väike pesu tehtud , veel paar asja paremaks tehtud ja paak täis pandud . Happy end
Re: TauriTauri , Kinroad 50QT-02 ehk mingi hiinakas , 09. põhjavalgus on kyll sitax ilus lase ledi peasid nata maha n2itab hajevil rohkem aga kuidas selle tagutulega lood on?? piduritulesid ple? aga muidu edu ise nokitsen ka peaaegu samasuguse masinaga (project)
Re: TauriTauri , Kinroad 50QT-02 ehk mingi hiinakas , 09. Tänud Tgelt ongi hajevil, lihtsalt pildilt jääb teistsugune mulje. Pidurituli on ikka olemas - lihtsalt nikerdasin ledid sinna tulle juurde . Ja need tagaledid panin sama lüliti peale , kus lähevad ka esiledid põlema . Muidu see pirn jäi ikka tagatulle alles ja pidurdades põleb. Seljuhul, edu sulle.
Re: TauriTauri , Kinroad 50QT-02 ehk mingi hiinakas , 09. Igastahes, Ledidega vaja jebida on, saadan sinu juurde tegemisse, väga ilus! (Y)
Re: TauriTauri , Kinroad 50QT-02 ehk mingi hiinakas , 09. Vahepeal saabusid meilile sellised pildid : LEEEGID (H) eitgelt , lasen need kleepsud ajaviiteks nkn ära teha , aga ise vaatan kuhu panen .. kui üldse panen .