Haha, kuradi kusikud kustutasite mind ka nimekirjast ära jah? Miuke eit siis mille peale solvus jälle?
haha ma ei saa aru üldse mis nali see on, rolleriklubi foorumis mingi hull teema mingi klänn nigu csis hahahaa
Karlo on siin tavaliselt kõige suurem solvuja. :| tegelikult on lugu selline et kasutaja streetbuzz võiks kuradi vända rahad ära maksta(muidu varsti teen kaebuste alla teema) ja MMA võiks teada anda, mis nendest minu Aprilia esiamortidest saanud on.
Sa tead meil ilmselgelt kõige paremini asjadest, see et ta ära kustutati on mma ja sandri enda vahelise asja pärast ! Hoia suu kinni kui midagi ei tea.
ära jonni :lol: SUUR TEADAANNE, 20.MAI TULGE OMADELE KAASA ELAMA ROLLERILIIGA AVAPAUGUL! Omadest võistlevad Streetbuzz ja MMA ja kes tea vb ka üllatusesinajana scoox! kiirematele teamrukki särgid! PS: TEAMRUKKI LIIKMETELE SÄRGID KOHUSTUSLIKUD!
et väike teadaanne ka kuttidele, et tuleb ka box teamrukki oma kus tuleme hommikul vara kohale seame ennast sisse teeme mõnusa olemise et pingeid maandaks ja väike mõte ka, et meie teamrukki poiste suht kenad võrrid ka, et visake enda iludused ka välja, et nagu müügimõttes nagu näitks karlo jne, et meil fotograaf ka olemas, kelleks kasutaja madis' kes teeb päris kenasi pilte!
mis karlo ???????kus minu nimi jäi??????? :-x :-x :-x :-x :-x :-x ega samasvaimus jätkad siis sust midagi alles ei jää!"