Pean tänama Team Rukkit, kuna mu rolleri amort otsustas vigurit teha, siis kutid aitasid võrri käruga koju ää viia. Suur tänu ja respect!
joujoujou , teisip sai poistega harjutamas käidud (ma kahjuks nii palju seda ei saand teha , aga midagi ikka) ja enne sõitu sai rukki hoodis pilte tehtud
Njh, suhteliselt nõme küll. Oleksin tulnud sind vedama, aga ei saanud.. tead isegi põhjust. Homme oleksin olemas ja saaksin abis olla.
team rukki on supper kuigi täna oli stokez puudu olid ülejäänud kõik kohal ja on vaid öelda üht selle meeskonna kohta, PARIM! tänks kutid! 8) ja ka väike tribute to streetbuzz kes hoidis teamrukki lipu kõrgel ja noppis täna teise kohta ! ja trenn mis oli ükspäev ennem võistlust :lol: http://www.youtube.com/watch?v=xJR2cFJD ... e=youtu.be
tra sass uus nr sul ? proovisin sind kätte saada aga ptsi no ei saa.. aga krdi, ole msnis kunagi v ütle nr millepealt sind kätte saaks... :S agajh kahju et kohale ei jõudnud sinna, kui su kätte saan millalgi siis räägin sulle lähemalt..
türa ma ei jõudnud kohale sest pidin mingit garaasipõrandat ehitama pucci küll. kuidas sul läks MMA ?
ilmad on tõesti viimastel päevadel väga suvised olnud 8) tahaks ka oma masinat kätte ja korda saada :roll:
laenasin su tagarehvi, endal läks katki sandri juures.. üritan enda oma korda saada ja tagastada sulle. piiz!