TeamHaroldi Aprilia Sr 70R MHR Team 2007 "MÜÜA"!!

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by TeamHarold, Aug 9, 2010.

1. M1hk3l

M1hk3l New Member

869
    0
    0
    +1

2. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    stuntbariga oleks julgem harjutada muidu üle tömmates tagumine osa läinud ja nh eks eriti ei oska kh tagal lasta kuna ma pean 2 käega tõmbama et tagale saada siis pole nagu suurt võimalust pidurit vajutada :roll:

3. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    enamus ei topi stuntbari taha niiet pohhui. Võta ettevaatlikult ja vsiootak

4. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    stuntbar ainult harjutamise ajaks mul juba kolmas tagatuli küljes :S ja nh üritan küll ettevaatlikult ja rahulikult kuid vahest käib kõik väga kiiresti ja vbla asi selles kh et ma kruusa teel harjutanud?

5. sYnc

sYnc Active Member

1,454
    0
    36
    :eek: poiss sa leia alguses korralik kossuplats ja seal harjuta, pärast kui ruumi jääb puudu siis mine mõnele laiale asfalteeritud tänavale,kruusal muidugi tõmbad üle see ple üldse püsiv ju

6. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    olen ise ka sellele mõelnud kuid vahest lolli juhuse läbi tuleb 10-15m ära :D siis ikka ürtian edasi... :roll:

7. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    irw. Kruusalt tõmba ruttu uttu.

8. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    hea kodunt mõlemale pooel 1.5km kruusa teed ja keegi ei näe kui käna panen, pole nii mark olla aga eks ma hakkan harjutama kardan gondlite pärast asfaldil lähevad suht puru ikka, peab vast maha võtma ja siis harjutama hakata.aga eks näis kevadel sport pro peale ja läheb harjutamiseks :)

9. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    tra kruusal panedki matsu :D:D , kao kuhugi parklasse vms, kus liiklust poel ja asfalt. Usu mign see 1 kivi seal kruusa peal võib su niimoodi viskama panna et jube ja kruusal su kondlid tervemaks ei jää. Ületõmbamisega niipalju et kondlid maha ja harjuta. Üle tõmbad ss tõmbad. shithappens.

10. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    ma linnast 25km väljas pole nagu sellists parklat eriti võtta :( tartusse kh ei lähe marki maha tegema enda harjutamisega ja maanteel nats nadi kui autod sõidavad :S

11. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    suvaline asfdalt tee kõlbab. ja maanteel käi öösel ,

12. KuKiMuKi

KuKiMuKi New Member

1,066
    0
    0
    õige teema arutamiseks:D

13. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    sellepärast ära lõpetasimegi ;)

14. Onikz

Onikz New Member

454
    0
    0
    harjuta harjuta kruusateel, tubli poiss

15. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    :) :lol:

16. M1hk3l

M1hk3l New Member

869
    0
    0
    Oleneb kruusateest aga tavaliselt asfaldil ikka parem jh. Kuigi linnas tänavate aukude peal jne peab ikka suht korralikult võimlema:D

17. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    no ikka enam vähem kruusa tee 80km/h kannatab kimada küll :D aga ma arvan et aitab siin teemas jutustamisest muidu teema omanikule kh vast ei meeldi kui siin mingi lamp jutt käib:D mingeid soovitusi tahate jagada siis kirjutage minu teemasse v ps.

18. kevv-

kevv- New Member

929
    0
    0
    miks sa sinna ei lähe kus sands007 elab seal hea siuke asfalt vms teekate , harjutasin ise kah seal tagal sõitmist Dioga :)

19. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    jaa, eriti lõbus on rööpas tänaval :D seal sujuvalt jalad käivad nagu makaronid ühele teisele poole: Dja lamavpolitseinikud ka lahedad :D

20. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    seal sita haisu sees annab harjutada ja halvemal juhul võib puuveo reka alla kh jääda :D ja too suht sama krobeline kui mul kodu juures kruusa tee.. :D

Jaga seda lehte