Teema lukku

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by tms, Nov 30, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    Re: tms-i tms classic 07

Nu jah ju ma siis pean selle ostma aga ainult siis kui tal suurem tipp on(vastutuulest me praegu ei räägi)või ku nende tipp enamvähem sama on siis tleb see odavam,aga rohkem kaldub sinna 49,2mm poole :wink:

2. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

No nii,sai omale ka muusika peale pandud.Eile sain valmis 7tundi kulus selleks,aga töötab täitsa hästi ja raadio on autoraadio koos kõlaritega,see autoraadio ple just kõige parem,kuid ajab asja ära,maki nimi on nippon america kui see midagi ütleb..vahest kuulan ma sellest meie-meest :lol:
    yhesõnaga loodan et aru saate
    pildid siis kui teha viitsin :D :lol:

3. Unclesam

Unclesam New Member

212
    0
    0

Alati on nendel tms´i vendadel muusika peal .
    Suht mõnus asi tegelikult aga mõnesmõttes ka mõtetu .Tõmbab aku tühjaks nagu inimene suitsu :) Tegelt vähemalt on mehi kes viitsivad midagi rollerist teha . Tee parem midagi välimusega ja mootoriga mitte mingit muusikat 8)

4. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

tümm pääb olema,ega see nn tümm mul tervet sadulaalust ära ei võta
    mull nö kokkuhoidlikult ehitatud ja mängib küll :wink:

ja välimusega ei tee ma midagi,mulle meeldib stock välimus,mootoriga on küll plaanid jh.Kuid sitt on see et tahetakse uus seadus vastu võtta,nimelt 16 a peab ka olema rolluluba :-x :(

5. mullikas

mullikas New Member

0
    0
    0

Pole mõtet hädaldada. Juba 2005 aastast tuleb see seadus. Ja pole veel näha.

6. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

Aga niikuinii võetakse see varsti vastu ja mina mõtlesin,et kui 16 saan siis võin rahumeeli põristada,aga ei ikka lao seda va krabisevat eesti riigile,krdi seakari selline :-x .
    ma vaatan siin,et eesti riik on väga ära ahnistunud :D
    AGA siis vähemalt saab AUTO LUBE juba tegema minna vms,eks vaatab veel 8)
    ja kui tõesti peab rollusid ka arvele hakkama võtma,siis on küll hullumaja siin riigis lahti :lol:

7. -PiTsA-

-PiTsA- New Member

297
    0
    0

Just ema luges õhtulehest, et 2010 kas oli 1.aprill(täselt enam ei mäleta)igaljuhul aasta alguses, peab olema rollerid registreeritud ja kõigil peab olema 2010 rolleri juhiluba kes sõidavad jolliga, või siis nt auto või mingi muu.

8. siim123

siim123 Active Member

1,740
    0
    36

See tms classic yldse ei meeldi :SKrt neid nii palju...

9. mullikas

mullikas New Member

0
    0
    0

Olen seda ka mujal korranud. Uues eelnõus on EESTI keeles kirjas, et need, kes on seaduse jõustumise hetkel 16+ EI pea lube omama. Tagasiulatuvat jõudu seadusel ei ole. Nii, et ärge ulguge :)

10. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

Aa ole siis selle koha pealt vakka ja ära vaata kui ei meeldi :roll: ,üldse on rollereid palju,mida odavam roller,seda rohkem neid on :)

11. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

no jah..eks ta üks jama ole....

12. heinam

heinam New Member

271
    0
    0

jama? pigem kasulikum. siis kaovad ned juhid teedelt ära kes ei jaga liiklusest mitte kui midagi. samuti kaovad ära rollerid mis on pea liikluskõlbmatud. ise olen kahe käega selle asjapoolt. hakkaavd ka siis mootorrataste juhid ja autojuhid teistmoodi suhtuma rolleristidesse.

13. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

Kuidas võtta..võtame mõistusega.

14. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

Mis uut vahepeal:

erilist ka nüüd pole,kuid mõned korrad linnas sõites avastasin,et vasak suunatuli ennast naistesse unustanud(töö ajal :lol: )

krips kraps koju,ja kohe rolleri kallale.Pmts lammutasin tagatule,õigemini suunatule pärast terve rolleri laiali(va esiosa),ja nii kui ma natuke vasakut gondlit kangutasin(kruvid olid lahti võetud),kohe kinnitused nahuii,mõtlesin mis teha...idee tuli...kipsplaadi otstesse käiv lint,lõigatud sobiv tükk välja ja kinni pandud,siiani toimib,selle väikse junni mis seal tule all on..ka lindiga kinni,tagapoxi võtsin ka ära kuna see oli ajapeale oma lolluse tõttu kasutuskõlbmatuks muutunud,kui kellegil on pakkuda tagapoxi/või alumist osa/soovitavalt must,siis jään surmani tänu võlgu :p .Veel läks pena andur tuksi(töötab,aga püüab kala vahest,loe:ei näita õieti,vahel väga mööda ikka),mootori osas pole midagi ette eita,kuid gondli kinnitused võiks tugevamad olla ja elektrisüsteem võiks korralikum olla(et ühendused lahti ei põruks väga jne)muidu siiani rahul sellega.Olgugi,et gondli kinnitused mõned katki läinu...

15. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

Mis uut vahepeal:

väga erilist pole,kuid mõned korrad linnas sõites,avastasin et tagu vasak suunakas on ennast naistesse unustanud(töö ajal,imelik nagu :lol: )krips kraps koju ja rolleri kallale,suunaka pärast lammutasin pmts terve rolleri laiali (va esiosa),ja kui ma natuke vasakut gondlit kankutasin,kinnitused nahui kohe,sai siis kipsplaadi tugevndus lindiga lõpuks kokku pandud väike junn mis seal taga tule all on seal ka kinnitused katki,kuid lint tegi kõik korda,tagaboxi võtsin ka ära,kuna oma lolluse tõttu muutus see ajapeale kasutuskõlbmatuks,etteheiteid:gondli kinnitused võiks tugevamad olla,elektri süsteem võiks parem olla(et iga ühendus kohe lahti ei põruks jne)mootori osas etteheited puuduvad,sõidab kui linnuke.hiinaka ostiaile teadmiseks,mida tasub arvestada,et kui hakata lammutama võivad gondli kinnitused katki minna,soovitav oleks kõik el.pistikud üle käia,kuid mina siiamaani olen rahul sellega,mis sest et mõned gondli kinnitused lännu on...

ps:kui kellegil on pakkuda tagaboxi/kas või alumine osa/võiks must olla,ja kui keegi pakub,siis jään ma arvatavasti surmani tänu võlgu..:D

16. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

Mis uut vahepeal:

väga erilist pole,kuid mõned korrad linnas sõites,avastasin et tagu vasak suunakas on ennast naistesse unustanud(töö ajal,imelik nagu :lol: )krips kraps koju ja rolleri kallale,suunaka pärast lammutasin pmts terve rolleri laiali (va esiosa),ja kui ma natuke vasakut gondlit kankutasin,kinnitused nahui kohe,sai siis kipsplaadi tugevndus lindiga lõpuks kokku pandud väike junn mis seal taga tule all on seal ka kinnitused katki,kuid lint tegi kõik korda,tagaboxi võtsin ka ära,kuna oma lolluse tõttu muutus see ajapeale kasutuskõlbmatuks,etteheiteid:gondli kinnitused võiks tugevamad olla,elektri süsteem võiks parem olla(et iga ühendus kohe lahti ei põruks jne)mootori osas etteheited puuduvad,sõidab kui linnuke.hiinaka ostiaile teadmiseks,mida tasub arvestada,et kui hakata lammutama võivad gondli kinnitused katki minna,soovitav oleks kõik el.pistikud üle käia,kuid mina siiamaani olen rahul sellega,mis sest et mõned gondli kinnitused lännu on...

ps:kui kellegil on pakkuda tagaboxi/kas või alumine osa/võiks must olla,ja kui keegi pakub,siis jään ma arvatavasti surmani tänu võlgu..:D

17. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

Mis uut vahepeal:

18. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

Mis uut vahepeal:

19. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

Kas mõni mode saaks kustudada topelt postid,kuna nii kui ma selle postiasin sinna siis tuli kiri,et internet explorer cannot display the webpage ja ma siis postitasin mitu korda :oops:

20. Unclesam

Unclesam New Member

212
    0
    0

Siin vist PÄÄRIS mitu korda jah :D Mis rolligateinud oled vahepeal ?

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte