Teema lukku

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by tms, Nov 30, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    Re: tms-i tms classic 07

peale tule/gondlite parandamist pole rohkem midagi teinud,tagaboxi võtsin kaa ära(kui kellegil pakkuda/kas või alumist osa,siis ps)

2. SRi-vend

SRi-vend New Member

76
    0
    0

pilte ikka ei ole ? :roll:

3. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

ju uuenduse käigus kaduma läinud,aga ma panen uuesti.....http://fotoalbum.ee/photos/lincoln ,keegi võiks nähtavaks teha

4. RolluUmmi

RolluUmmi New Member

45
    0
    0

mul on sama rakett aga kasti võtsin ära, esimese porla ja punast värvi on
    täna tegin papsi abiga 5cm kõrgemaks ka maast, mitu tundi läks aega aga muidu päris püss :D

5. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

usun,et püss ta on,kui juba käekõrval jõuab täiesti püstloodis liivamäest ülesse minna,vedas et tagurpidi alla ei sadanud,ja kasti ma teen ise palju suurema:D

e:sa lube ka tegema lähed???ma juuli algul

6. RolluUmmi

RolluUmmi New Member

45
    0
    0

niikaua viivitan lubadega kuni võimalik, loodaks autojuhi load ennem ära teha
    a kle sa kokkutulekutel ka oled käind? et mis värk seal on üldse ja mis tehakse?

7. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

tna lähen,algul oli ka mõte algelised autojuhiload teha,aga kui see seadus tuli,et ükskõik mis luba peab olema,siis mõtlesin,et ah persse kah ma lähen teen need load ära ja asi mutt 200eek pole ju nii suur väljakäimine,juuli algul loodan tegema minna

8. RolluUmmi

RolluUmmi New Member

45
    0
    0

no ei ole küll aga kuna see aasta pole lube vaja siis pohhui ma ei viitsi ikkagi
    tseki mu raketti :D viewtopic.php?f=19&t=31206

9. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

kle rakett on päris vägev

10. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

.......selline kiirendus et oiijummal,oleks eile matsu ka käinud krt :-x ,sirge tee oli ja üle pika aja sai õiget kiirendust proovida....väike auk oli,mida ma üldse ei pand tähele...niikui ma sealt läbi sõitsin.. kohe rolli metsa poole kiskuma...vasak käsi läks lenksu küljest lahti...peeglid paigast ära..kõlari ühe katte lõi ka lahti kinnitusest....krdi väike auk ja nii palju pahandust kohe...kõige hullem et kui ma matsu oleks tõmmand poleks rollust enam midagi alles olla(ja siis olekski olnud nokitsemine olemas.D)(kiirus oli päris hää),tglt ehmatas korralikult ära,pärast ma vaevu töristasin 20kmh ringi

11. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

kas keegi tegeleb velje sirgeldamisega pärnus?hind ei tohi pöörane olla

vahepeal sai uus tagabox meisterdatud,palju suurem kohe,siis täna ei tahtnud masin käivituda,natuke küljejalalülitit näpitud..ja läks,siis linnas hakkas turtsuma,jõud kadus ära jne(tõmbas mingi pasa ette,ja linnast väljas kordus ka sama jama paar korda,nyyd toimib

12. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

e:nyyd kõik korras õhufilter oli veits sda kakust täis :|

13. CBIH

CBIH Bännitud Bännitud

771
    0
    0
  14. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

valyud temat ei ole

15. stento

stento New Member

1,954
    0
    0

On minu viga et pilte ei näe või ei ole neid ikka veel ?

16. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

Tervist seltsilised:enne septembrit tuleb teemat ka upida,ühesõnaga...: UUS KIIRUSE REKORD SAI KA SAAVUTATUD 2KESI+VÄIKE VASTUTUUL+VÄIKE KOOREM PEAL JA LÄKS RIIA MNT-L 70 VÄLJA spidosse muidugi mõista(MITTE REKKA TUULES),spido tross sai ka uus ostetud ja noh pisemaid hooldusi tehtud T1-õlivahetused,puhastused jms JA T2-tagaboxi korrastatud.

aga praeguseni on ilusti teenendanud,ses suhtes,et mootoril on (siiamaani)kõik vinks vonks

17. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

Nii-täna sai siis nommuga,oma tms-id joonele pandud-arvake ära kes kaotas?-muidugi mõista mina :lol:

nomps rebis eest ära suht nn kiiresti-ja pärast kui rollerid vahetasime-võitsin mina 8)

muidu olen lihtsalt benzu kalland ja sõitnud:)

18. Nommu

Nommu New Member

95
    0
    0

kus sa võitsid ma tegin su rolleriga ka ära

19. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

kus sa siis tegid?ma kiirendasin su jolliga ära ja siis võtsin hoo maha lihtsalt!

20. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    Teema läheb lukku,kuna ei näe sellel enam erilist mõtet.

Olge mõnusad.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte