Teie esimene roller

Discussion in 'Jutud' started by pano, Dets 3, 2009.

1. Tech

Tech New Member

368
    0
    0
    4T hiinakas.
    Siia maani seisab garaažis.

2. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
    freedo 4 8) ainuke + oli küttekulu ja siiamaani seisab kodus :D

3. BlackOut

BlackOut Member

139
    0
    16
    Yamaha Neos. roheline 2000' aasta oma. See on tegelt mu isa oma, a ma sain ka sellega oma esimesed rollerisõidud tehtud. Oli ostetud Kiur Aarma käest(kes teab teda, kes mitte, ta mingi suht telenägu:D), kes seda oli Hiiumaal ullult retsinud, niiet süütelukk käis kruvikaga. Nüüd 2009 aasta suvi tehtud suht kapitaalremont jne. Eelmisel aastal isa sellega eriti ei sõitnud, ja siis oli teda kurb vaadata, kuidas ta lihtsalt õues seisab:( Aga see aasta loodan, et saab temaga ikka tunduvalt rohkem sõita.

4. Nissanik

Nissanik New Member

349
    0
    0
    esimene ikka Derbi gpr 50r repliva racing.... :roll: ainuke miinus et kütusenäidikut pole :-x :|

5. VW_Motors

VW_Motors Super Moderaator Meeskonnaliige Super Moderaator

1,756
    0
    36
    Esimene roller oli Peugeot Speedake. 8)

Valus lennuk oli, 8)

6. eagleboy1

eagleboy1 New Member

55
    0
    0
    Minu esimene roller oli/on ikka veel Eagle 125cc alles üleeile sain kätte.. 8kw
    Täitsa Jõhker loom on . Muidu oli esimene Riga 11 mopeed ja järgmine oli TMS Offroad 50cc ja nüüd see Eagle ( Parim mis mul olnud on ) :D

7. Karlh

Karlh New Member

246
    0
    0
    mul oli kymco agility

8. mafik1

mafik1 Member

561
    0
    16
  9. sCooX

sCooX New Member

1,043
    0
    0
    MBK Booster NG - väga hea mugavuse poolest ja puhas 1 ratta pillt , 2 rattapeal s6ita ei saa :D

10. audikas

audikas Member

215
    0
    16
    mu esimene roller siis aprilia sr 50 street 07 mis on minu käes olnud umb 5-6 kuud ja see siiamaani alles.
    Ise olen väga rahul töötab korralikult tuunitud on ka natuke ja suuur pluss on mugavus :p

11. MyTsinu

MyTsinu New Member

456
    0
    0
    stc b09
    enam pole varastati ära
    hea masin oli

Jaga seda lehte