Re: Teie kallikese bensiinikulu 100km kohta Täna oli siis imeline päev, mil 25 km läbimiseks ei kulunud tilkagi bensiini. Rolleril juhtus midagi ja sai kenasti rolleri maalt koju lükatud.
Re: Teie kallikese bensiinikulu 100km kohta Ei kurda ka, ökopill umbes 2-3 liitrit sajale, rallides 4l.
Re: Teie kallikese bensiinikulu 100km kohta ei tea,minu kallis bensiini ei joo ja vaevalt ta viitsib 100km kõndida. osad siin võtavad vist enda kallikesed õhtal tekkialla kaasa kah ja vot siis alles plastikud nagisevad niimiskole
Re: Teie kallikese bensiinikulu 100km kohta mdea endal naist ei ole, räägime siis rollerist aprilia sr50 kerge tuuninguga 6l stock sr50 street mingi 2-3l
Re: Teie kallikese bensiinikulu 100km kohta 70cc sport pro 17,5 dellorto ( stock filter polini for race 5-7l sajale ( gaas põhjas enamus ajast panen siis ikka 7l ära aga muidu 5-6 on keskmine)
Re: Teie kallikese bensiinikulu 100km kohta Mina vist ei suudaks sellise masinaga sõita, oh jube küll, kui võtaks 7L sajale. Isiklikult sõidan ma päevas maha kuskil 50km, vahest 10km vähem, vahest üle 10km rohkem ja isegi siis on mul raskusi kui õpilasena rollerit üleval pidada, kuid autod ja tehnika toob vaikselt raha sisse ja selle arvelt ma sõidangi.
Yamaha Jog-R kõik s6 Racing ja möllud. Ma vist parem ei räägi, ma ei saa paagiga 100km sõitagi 5,5l on Yogi paak ja sellega sõidan 50km kuskil. Kõik oleneb palju keerad, aga no ma ika punn põhjas.
väike update, sport pro 70cc polini for race 17,5 dellorto ( lahtine ATMi õhufilter) ja umbes 8l sajale.