Yamaha Aerox 50 Kõik stock peale vända,summuti ja vario. 3,5l/100km Aprilia Sr70R Malossi Sport70cc Gianelli Shot Stage6 Torque Control MKI 6,5l/100km Piaggio NRG Power DD 70 Stage6 Sport Pro 70 Doppler Endurance 21mm Dell´Orto Malossi MHR variaator 7l/100km rahulikul sõites
Yamaha Aerox 2l sajale Kõik stock Peugeot speedfight 2 5l sajale piirajad eemaltatud Kymco super 9 2,5l sajale Malossi multivar Technigas next r 5,5g rullid
Peugeot Speedfight 2 50cc piirajateta, sport sumpaga 5-6l 100-le kui üksinda sõita kui sõber peale võtta siis bena näidik muutub kiiremini kui spido näidik.
Kolvita on ikka päris haige küttekulu. Muidu kolviga peaks ikka vast suuremaks minema. P.S Sportautod võtavad ikka rohkem kütust.
Tra sa vait ei saa olla putsi? Sa ei tea sportautodest mitte munnigi ja veelvähem minu masinast. Sa olid ikka reaalne pedekas kui sulle helistati, ajasid mingit sitta juttu midagi aru ei saanud. Kui sul võtab 13liitrit 24mm karpaga porditud pill, siis mis mul võtab? Mine rkst kuhugi bikerisse kõvatama dibla.
Ma ei või küsida siis või oletada? Küsimusele ei vastanud, seega ma oletasin. No helistati ja sooviti tutvustada ümbruskonna metsasid. Mul pole 24mm karpat ja mu pill ei võta 13 liitrit. Kui sa ei tea, palju su pill sööb, siis ei ole vaja ju siia kirjutada. Kui sa annaksid mulle A2 load, siis oleksin väga õnnelik siit liivakastist plehku panna.
Mitte sul, see oli öeldud lihtsalt teistsuguse käändena. Mida sa oled siin siis üldse, kui ei meeldi.
Mina ei heidi. Kui ta tuleb mulle nii lambise tekstiga peale ja üritab igas teemas tarka mängida ja isa oma suurte tähtedega ning viisakas olla ja peale seda sõimab lohhiks, siis anna kannatust.
Haha. Tuleb rääkima inimene, kellel kolvita mootor sööb 15 liitrit bensiini 100 kilomeetrile :lol: :lol: :lol:
Sa oled tõesti saun peast v? Mul on villand, ma ei viitsi su debiilsusele enam vastatagi, arva mis tahad.
Ega praegu paned BeAfro ise ma metsa, sest sa ise ei tea enda masina kütusekulu. Pole mõtet niisama siia näitajaid panna, kui ise ei tea palju võtabki. Pärast sõidad mntl rahulikult 90ga ja võtab alla 8l sajale... Iial ei tea, palju ta sul võtta võib. Ega nende postituste kogumisega ei teeni sa midagi, seega pole vaja kirjutada, kui ise ei tea. Mõõda esimene paak ära, palju saad sõita ja siis oskad öelda....
Täna võttis 1-2km peale purgi bena ära, rohkem ei viitsinud sõita- Purk kusagil 500ml. Tee omad järeldused.
camoon, esimeste sõitudega on küll kõige õigem tegu küttekulu arvutada, siis läheb alati rohkem kütti.. :roll: