kunagi 2. klassis vist tegin hoti kasutaja , seal oli ka rainerros ja bikeris selline ja reidis oli ka aga tegin uue kasutaja . :lol:
kunago pelisin ETd ja oli nime vaja kõlari peal oli kodus selline ilus nimi nagu Gas:d, eks ma selle siis v6tsingi :d nyyd seda nicki juba 3 aastat kasutanud igalpool foorumites ja kohtades
Lihtsalt enda nimi ei viitsi mingeid keerulisi ja meelest minevaid nimesid teha!! Kõige õigem minu arust kas pärisnimi või hüüdnimi! :wink:
hüüdnimi pitsa . Ja kaks kriipsukest ja mõned tähed suured.enamjaolt igal pool see kasutaja või siis lihtsalt pitsa
Emm, kunagi ammu kui cs-i nime mõtlesin siis oli laua peal Kingpini rulaajakiri :lol: Ja nüüd kui rolleriklubisse kasutaja tegin siis mõtlesin et ah suva las jääb ka see...
üleelmine aasta oli meil koolis vahetus õpetaja. Ameerikast tuli inglise keele õpetajaks siia ja siis kui küsis mu nime ja kui olin ära öelnud oma nime ehk siis Siim siis ta paugupealt kohe vastas Symster ja nüüd olengi Siim a.k.a Symster :wink: (see nimi hakkas kohe mulle meeldima seepärat ta mulle meelde jäigi nüüd on mul igalpool selline kasutajanimi :wink: )
Kunagi seitsmendas klassis mõtlesime pinginaabriga nö lahedaid räpparinimesid välja ja minu eesnimest Rait-Rivo saigi Raghza. Siis hiljem tegin endale rastapatsid ja nüüd olen kõigi sõprade jaoks Raghza, lähedasemad (tüdruk ja pere) kutsuvad Rivoks.
Arvan, et erilist raskust pole mõelda, kust mu kasutajanimi tuli . Kriips on ees, et päris tavaline poleks .