Mul on mitmeid kasutajanimesid aga see on viimasel ajal sydamelähedaseks saanud sest seda kasutan ka yhes teises eesti suurimas foorumis!
tahtsin panna mingisuguse, oli võetud, siis laua peal oli koolist mingi raamat, aa The Godfather, autor oli mario puzo, panin selle kiirelt
kunagi väga ammu reidis , kui alles väike ja loll olin , oli kasuaja kohilaboy ... siis seal kogusn boonukaid ( nagu sel ajal koguti ) aga siis jätsin rate nats kõrvale kuna arvutit polnud kodus ja kui uuesti reiditsema hakkasin oli parool meelest ja ei saanud enam korda seda kasutajat ja tegin uue kasutaja kohilapoy ... kogusin seal siis boonukaid edasi ja sõpru ( feimist ei teadnud midagi ) ja oli juba üpris palju neid jne , sain kohilaboy kasutaja tagasi aga enam ei raatsinud ümber vahetada , ja saigi nüüd igalepoole kohilapoy kasutaja nimeks pandud , endale kaa eriti ei meeldi aga jummala pohhh tegelt kui juba igalpool on siis olen kohilapoy
mul oli habemenoa peale kirjutatud sellised tähed nagu ERN, ei tea isegi mis tähendab, aga siiamaani on sobinud nagu
Ema on neeger, isa on neeger, vanaema on neeger, vanaisa on neeger, vanavanaema on neeger, vanavanaisa oli valge. Ise olen neeger.
eelmine kasutaja oli mirko nagu hüüdnimi aga kui uut hakkasin tegema ei teadnud mida panna aga laual oli makk ja maki firma või misiganes on semteks niisiis tuligi semtex :lol:
Lunagi lampi panin aprill27.nagu täiesti mõtetu nini ju aga noh hea meelde jätta kui sama kasutaja nimi aprill27 on siis mu sünnipäev :/
Mõtlesin panna midagi kiiruste ja kiirendusega seoses ja esimene mis pähe tuli oli Dragrace ehk siis drag.