nimi sai siis võtud nagi kasutaja ikka kasutan yhte ja sama kasutaja nime pmst igal pool aga tegelt sai see nimi ühest yv seriaalist viva la bam ja seal oli bami onu Don Vito ja ma vaatasin jumala kõvv nimi ja kõigepealt panin cs useriks ja siis jäigi ta mul meelde ja ei viitsinud muud mõelda :lol:
Su kasutajanimi on P2rnukutt mitte P2rnukutt14. Aga endal , keegi ütles msn-is ja vaatasin youtubest just stuntimise videosi ka ja siis küsisin kelelgi käest ei mäleta kelle käest, ja ta ütles Stunter, kuigi ma seda ei ole, aga no savj, tegelt nüüd tahaks oma kasutajanime ära muuta.
Hmmm oli vaja kiirelt kasutaja nime ja esimene asi tuli meelde rolleri mootor, 4 taktiline ja sealt tulenes ka 4stroke
Mõtlesin hot-i endale e-maili. Õega koos mõtlesime ja ta tuli koty peale - kodus hüütakse mind kotuks..ma isegi ei tea kust see tuli, aga kasutajanimi on igati hea, suht ainulaadne
Harri tuleneb mu eesnimest ja see x tuleneb nimest Matrix :lol: Niisama eesnimi on igav ja siis paningi selle x-i lõppu! :wink:
Mul juba lapsepõlvest hüüdnimi etsu, siis üks kirjutas etzu ja võtsin selle, ja 7 on mu lemmiknumber, ja ka jalkas särgi number
Aston ehk Aston Martin. (Lemmik auto Aston Matrin vanquish S) Siis kujuneski mõnda kohta kasutajanimi Aston ja nüüd igalpool kasutajanimi Aston.
Street1 tuli sellest et mul aprilia sr70 street ja 1 sellest et mul rolleril esigondli peal kleeps nr 1 :wink: