mul oli sama nuss kunagi kui vene benaga sõitsin paar paaki, ja no eks omajagu sitta oli ka paagis ja igalpool, kakkusin lahti kõik ja möllasin puhastasin kõik voolikud ja asjad, karpa ära, paagi ka seest jne, panin kokku ja väga hästi töötas jälle
nonii, sain masina pöörde nii nagu ennem oli,tagal saab lasta ja kõik tip top, alguses sõitsin 25 km/h automaailma tahtsin uut küünalt osta,aga seal polnud ja sõitsin koju tagasi sama kiiresti, siis võtsin karpa maha, puhastasin uue värske bensiiniga puhtaks ja pintsliga kõik kohad üle, nüüd läigib nagu oleks tutikas. 55 düüs sees.
vahepeal pole mingi 100 aastat teemat uuendanud siis, aga vahepeal muidu ainult kallanud ja sõitnud, uued tagapiduriklotsid, str8 kukkumispunnid,esituled toonitud, õlipump ja õlipaak ära võetud, ledid esitules mõlemal pool, reso võtsin maha ja liigub sitaks hästi, rohkem praegu ei tulegi meelde. Millalgi vähe ilusam ilm on siis peaks pilte tegema, aga praegu mingid telefoniga tehtud pildid.
no tal endal 3 rollerit, ta harjunud esipiduriga pidurdama, aga mul pole esipiduri õlivoolikut ja ainult tagapidur töötab, tänu selle sõitis tagant sisse. Tahtis korra linnas ära käia, pani paagi täis mulle selle eest, aga juhtus seekord niimodi. Maksab kinni kõik.
proovisin lihtsalt kuidas jääb, sest pole varem näinud peugeoti toonitud esituledega. Aga vahet pole enam, sest nüüd tuleb arvatavasti tuuning esituli.
Seda küll, aga tutikas esituli maksab 98 euri, tuuning tuli aga 25-37€ . Kui rk'st saab siis võtan ära.