Teen oma rahakoti ja oma maitse järgi. Kõik kes päriselus mu teisi rollereid näind ütlevad et ülihästi värvitud spreyga. Kui voolama läheb siis oleme tavaliselt lasknud ära kuivada ja üle värvinud.
No minuarust tulemus peaks ikka hea tulema, homme veel lihvime sealt kus voolama läinud ja arvan, et tulemus tuleb hea
tagakondlit on vaja pahteldada ja lihvida. täna sai lakki peale lastud ja osasi kondleid veel värvitud.
Teen ikkagi enda rahakoti ja võimaluste järgi. Kui keegi sama hinnaga v2rviks püstoliga kondlid siis oleks võinud enne öelda ju. Tagantjärgitargutajaid hiljem küll ja veel.
spreiga saab ka väga ilusti teha, kui oskusi on. Muidu kena masin tulemas, aga karpat jääb natuke väheseks ma arvan. tagagondel ilusti korda teha, siis saab asja ka. edu.
Tegelikult värvin mina, kõik ranneti rollerid mis värvitud on on minupoolt ja spreiga aga si*aks kena asi tuleb
Eelmistel rolleritel on pidanud :roll: Klõpsisin täna mõned pildid siis kah: Sai klaasriidega veidi mässatud Ja sai spidoraam lihvitud, krunditud ja värvitud.
Jah, mõni aeg võib tulemus silamga vaadata isegi kannatada, kuid mõne aja mõõdudes suudab päike just spreivärviga värvitud pinnad ikka väga koledaks teha.