Re: tennu Aprilia Sr70 Street Oli nüüd suurelt ja punaselt seda sinu postitust vaja? Kefka ütles ju sorri ja asi unustatud ning pealegi ma usun, et ta ei mõelnud halvaga seda varastamis juttu.. pigem tahtis aidata.
Re: tennu Aprilia Sr70 Street Minu masin on alles ja seisab garaazis. Ja ma palun, ärge siin teemas vaidlema hakake.
Re: tennu Aprilia Sr70 Street Vahetaks masina uue gilera runneri või uue piaggio nrg vastu. Mis muidu rk rahvas arvab, kas on mõtet orig lenks panna koos kondlitega ?
Re: tennu Aprilia Sr70 Street Jaa,väga sobib sellele org lenks. Tee vesijahutuseks tgsi ka,siis super.
Re: tennu Aprilia Sr70 Street minu arvates on see streedi originaal lenks kõige jubedam asi , mis üldse olla saab dh sobib kindlalt paremini .
Re: tennu Aprilia Sr70 Street Nonii, nüüd võib kindel olla et ostsin omale hea pilli. Nimelt sai täna pool seitse pärnust sõitma hakatud ja kell üheksa jõudsin juba jõgevale. Sai sõidetud jutiga, vaid ühe peatuse tegin türi tanklas. Masin on ikka väga öko 70nese kohta. Ühe paagiga sai vabalt ära sõidetud. Mingi 6l bena läks selle tripi peale. Homme on plaanis jõgeva vallutada, niiet jõgeva rollerimehed tõmmake traati mulle 53439878 ja kutsuge tiirutama.
Re: tennu Aprilia Sr70 Street Kuule, ega sa paides natukene kultuurimaja platsil ringi ei sõitnud ? nägin mingit kollast sri mõnipäev tagasi 8)
Re: tennu Aprilia Sr70 Street MÜÜA! Noniii, kuna need faking luubid mis stokis ees on, ei näita mitte si**agi, siis otsustasin halogeene proovida, ja tulemus on ikka kordades parem kui ennem. Lähituleks panin 35W ja teisele poole 65W ja otse akupealt kuna genekas jäi lahjaks. Tulede kinnisaamisega oli üks suur segadus, kuna kuumaliimiga nad sulasid lahti, siis sai pandud autode kereliimiga, eks nüüd näha ole kas sulavad lahti või mitte. kui sulavad siis ma küll enam ei oska millegagi panna. Äkki keegi oskab soovitada midagi? Peaks olema kuumakindel ja kui vaja siis ka eemaldatav. Üks illustreeriv pildike ka, õhtul pimedas reguleerin tuled ära ja teen ka pilti.
Re: tennu Aprilia Sr70 Street MÜÜA! Pimedas ei anna kohe üldse nende originaal tuledega võrrelda. Isegi luuptule sees olevast xenonenist näitab paremini. Pilti kahjuks ei saa kuna telefonl sitt kaamera ja paremat polnud käepärast.
Re: tennu Aprilia Sr70 Street MÜÜA! Mida rohkem masinat korda saad, seda väiksem isu on seda müüa. Sai siis starter külge pandud ja käiviub ka nupust nüüd.
Re: tennu Aprilia Sr70 Street MÜÜA! sai ka laupäeval ära nähtud endla teatri juures. jõllasid seal mingit punast porschet vist ?: D ei täitsa kena oli ja liikus ka, soovitan ! (Y) võta seda kui upi
Re: tennu Aprilia Sr70 Street MÜÜA! Noniii, vahepeal nii mõndagi juhtunud. Esiteks sai toodud omale korralik raam ja see ditechi raam lendas sealt minema. Asemele tuli streedi raam. Veel on vaja ära vahetada istmebox kuna ditechidel on see sügavam ja ei istu streedi raami peale. Teiseks sai taha pandud uus rehv. kolmandaks ette valged suunakad, mis minuarust palju ilusamad. Väga rohkem ei meenugi midagi. Uuele raamile on kondlid peale laotud ja juba sõidab. Ikka väga palju mugavam on. Mootori poole pealt on stock sumpa pandud, ajutiselt kuniks midagi paremat omale leian. Praegune sportsumpa läheb keevitusse, ei tahtnud uue raamiga kokku sobida. Silkule sai pandud ka uued tihendid. Üks väike video kah. http://www.youtube.com/watch?v=uSm-fGjLQI4