Re: tennu Aprilia Sr50 Street uued pildid @ lk 4 Sai siis peale aretatud sport sumps. Sai valitud laser x pro, kuna sain hea hinnaga. Sumpsiga olen suht rahul. 5,7g rullid olid liiga rasked ja sai prooviks võetud 4g rullid mis on liiga kerged. Masin möirgab nagu mingi high end. Siis sai prooviks võetud 5g rullid. Õhtul panen alla ja arvan et siis peaks enamvähem timmis ka olema. Vb tuleb suurem düüs ka tagasi vahetada. Homme päevavalgel teen pilte ka.
Re: tennu Aprilia Sr50 Street uued pildid @ lk 4 Nonii, pole siia tükk aega kirjutanud. Ega väga midagi muutund ka pole. Jaanuaris läheb ilmselt roller värvimisse. Võte soovitada ilusaid lahendusi. Või siis jätta samasugune? Kondlite tuunimise koha pealt tahaks tagaistuja käepideme avad kinni ehitada ja ees need külgede peal tuulesuunajad või mis iganes asjad, need esikondliga ühte tükki panna.
Re: tennu Aprilia Sr50 Street uued pildid @ lk 4 liigub ta ka nüüd ? minu all ei liikunud ta mitte piiksugi kui to vana omaniku käes oli :lol:
Re: tennu Aprilia Sr50 Street uued pildid @ lk 4 Mina ostsin ta Martini käest, ühtteist olen muutnud et paremini liiguks ja mdea, endaarust astub edasi küll. 8)
Re: tennu Aprilia Sr50 Street uued pildid @ lk 4 Või teeks praeguse kollase asemel hoopis midagi sellist tooni? 8) Keegi kes photoshopis kõvem käsi on võiks mu rollerile sellist värvi teha, vajadusel leian ka piisavalt heal taustal pildi, et oleks lihtsam teha. http://www.upload.ee/image/910052/AP123.jpg
Re: tennu Aprilia Sr50 Street uued pildid @ lk 4 viewtopic.php?f=66&t=76050 viewtopic.php?f=66&t=76986 Toetage projekti! Pole tükk aega siia midagi kirjutanud. Aga ega vahepeal väga midagi muutund ka pole. Kondleid natuke tehtud, nädalavahetusel ilmselt veel tegema ja siis tahaks juba nii kaugele jõuda et saaks krundi peale. Sai tellitud ka malossi red sponge ja malossi sumpa vill. Avastasin et vana juhtmestik on jube perse keeratud kui hakkasid juhtmeotsi otsima. Ära lõigatud ja kõike muud paska tehtud sellega. Sain hea hinnaga uue juhtmestiku, täna lähen järgi sellele. Nüüd sain natuke raha ja on tulemas R lenks ja lenksukondlid. Nädalavahetuseks tahaks need ka peale saada. Kui nädalavahetusel masinat tegema lähen siis teen ka ohtralt pilte kuna pole neid siia tükk aega lisanud.
Re: tennu Aprilia Sr50 Street uued pildid @ lk 4 Lükkad R'i juhtmestiku vahele? Siis pole spido ühendamisega raskusi.
Re: tennu Aprilia Sr50 Street uued pildid @ lk 4 Jah, juhtmestik kodus ka, aga neid pistikuid on kole palju. Kui keegi kustilt R juhtmestiku skeemi saaks, võiks sheerida siia. Oleks ülimalt tänulik.
Re: tennu Aprilia Sr50 Street uued pildid @ lk 4 http://www.easyparts.nl/showdrawing...3-m1412-s1417-d37128/Electrical_system_I.html http://www.easyparts.nl/showdrawing...-m1412-s1417-d37129/Electrical_system_II.html Elektriskeem 1 & 2 siis 8)
Re: tennu Aprilia Sr50 Street uued pildid @ lk 4 Panen ikka ühe pildikese igavusest. Juhtmestikuga sai natuke pusitud ja leitud kõikidele pistikudele vasted.
Re: tennu Aprilia Sr50 Street HELP @ LK 5 Hei Oleks vaja sobivad juhtmepaarid leida. Tegemist piaggio mähise ja R juhtmestikuga. R juhtmestikust tulevad juhtmed on: Kollane musta triipuga, valge, oranž, punane, kollane, valge punase triibuga. Mähisest tulevad juhtmed: Punane, valge, roheline, kollane, sinine, hall. Illustreerivaid pilte ka: R otsad Mähise otsad
Re: tennu Aprilia Sr50 Street HELP @ LK 5 Sain sädeme lõpuks. Juhtmed tuli ühendada siis: Mähis - juhtmestik Kollane musta triibuga - kollane valge - valge oranz - sinine punane - punane kollane - hall sinise triibuga valge punase triibuga - roheline Tänud kõigile kes abiks olid!
Täna pole väga eriti midagi jõudnud teha. Arutasin raami laiali, sai lihvitud ja möllatud ja pisut isegi värvitud kuniks purk tühjaks sai. Kaalun üldse liivapritsi viimist. Teab teegi palju liivaprits maksma läheb?
Tänasest siis nii palju, et raam läheb liivapritsi uue nädala algul ja et varsti peaksid R lenks ja lenksukondlid ka tulema.
Raam ootab endiselt pritsi viimist. Pole aega olnud. Täna sai siis sumpa vill ära vahetatud ja redsponge sisse pandud. Küsimus siis suuremale ringile, et kas see plastikvõre mis streedil originaal õhufiltri kopsikus on, tuleb ka panna kui redsponge sisse läheb. Küsin seda sellepärast et see võre ei tahtund eriti peale mahtuda kui uus filter sisse läks. Kas see tuleks siis ära võtta? Kondlid lähevad ka siis tegemisse kui raami liivapritsi saan. Kondlite poole pealt ehitan tagaistuja käepideme augud kinni ja teen underi ära. Ilmselt ka mingi sisselõike underisse, kas siis mingi playboy kuju või midagi. Pilte mul pole endiselt kuna unustan teha neid kui garaazist olen.