Seda junni on niivõrd-kuivõrd vaja ( loodan et mõtlen sama asja mida sinagi ) Peaks olema mingi tihend vms...
Sul õigus jep,seda sama mõtleb. Ma arvan,et see pane igal juhul,kuna kui seda vaja ei läheks,siis ei oleks seda sinna pandud üldse ju.
Okei. Lihtsalt ma mõtlesin , et kuna see redsponge on palju pakse, siis ehk pole seda vaja. Aga panin peale selle ja varsti jälle garagesse leiutama.
Nonii, selle masina olen täitsa unarusse jätnud. Kuid siiski mingi paar päeva tagasi sai seda tegema hakatud. Raam liivapritsis käidud. Tööga olen väga rahul ning super hinnaga sain ka. Samamoodi käis ka variokaan liivapritsis kus lasti ilusti puhtaks. Käsitsi oli päris halb nühkida neid poldi konarusi. Veel sai sumpa ära lihvitud ja kuumakindla värviga üle lastud. Ilmselt oma lolluse tõttu pean raami veel korra liivapritsi viima, kuna ei kasutanud krunti. Lasin kohe värvi kaela. Eks näha ole kuidas see värv seal peal püsib. Kui siis liivapritsi minek siis võtan juba veljed ka kaasa ja laseb need ka puhtaks. Hetkel aga masin niipalju koos, et töötab. Naked scooter praegu. Ainult esi ja tagatuli on peal, et politseiga probleeme ei tekiks. Sai veel meisterdatud taha uued tagatule klaasid. Sinna klaasi taha tuleb veel üks ketas, kus hakkavad paiknema ledid. Ehk siis teen omale ise LED tagatule, kuna võiks ju teistest natuke disaini poole pealt erineda. Ajutiselt panen sinna taha särama need originaal reflektorid, kuna pole praegu lede käepärast võtta nii suures koguses nagu läheks vaja. Aitab jutust ka, mõned pildid ka tulemustest. Järgmiste uuendusteni. 8)
Nii, täna sai siis raam korralikult värvitud, ning masinat kokku pandud. Samuti sai peale pandud ka 106 düüs, mis on natuke suur. Ideaalne oleks sinna 100 kanti ma arvan. Masina kokku sain siis läksin seda muidugi tuulutama seda. Mõned pildid ka tänasest. Siuke jõuline ratstyle masin praegu. 8)
Asi möirgab nagu kuradi karu. Igaüks kes asja nägi teepeal vahtis suuammuli tagant järgi, et mis kuradi olevus see oli. Aga põhiline, et masin funksib, mis sest, et natu vali. :lol: IRL on isegi ilusam kui hetkel pildil see Rat-style.
Täitsa *PIIKS* , kuidas suudetakse 2,5 h jooksul suur hulk raha ja vaeva lihtsalt perse keerata / loodan, et saad need *PIIKS* kätte :-x
JAGAGE SEDA LINKI FACEBOOKIS ET NEED VÄRDJAD KÄTTE SAADA JA ÄRA TAMPIDA! KELLEL RAUDKURIKAT VAJA VÕIN SEBIDA LÖÖME NEED VÄRDJAD MAHA!!! :-x