Kahjuks kes te loodsite, et see pill varuosadeks läheb siis te peate pettuma! Maksku mis see mulle maksma läheb, aga selle võrri ma tahan valmis ehitada. Homme teen asjast kokkuvõtte siia mis mul vaja läheb. Siis võite mind toetada.
Respekt! Sellele Relakakunnile, kes su garaages reivis, pissiksin 3 liitrit suhu ja valaksin hapet silmadesse!!
Vaata "omavoliline kasutamine" vms, seal pikemalt. Aga uskumatu, et sellised t*rakotid olemas on. Aga küll nad ka oma teole kättemaksu saavad, varem või hiljem. Palju edu taastamisel ja külma närvi!
See küll asi, millele tuleb ka minupoolt +1. Kahju [/quote] JAGAGE SEDA LINKI FACEBOOKIS ET NEED VÄRDJAD KÄTTE SAADA JA ÄRA TAMPIDA! KELLEL RAUDKURIKAT VAJA VÕIN SEBIDA LÖÖME NEED VÄRDJAD MAHA!!! :-x[/quote] Watch out we have bad ass here!
poisid , tennu lihtsalt naerab teie üle kui lollakad olete , kui paremini vaatama hakkata ss sr.i raam on vasakul seina ääres kastide all , boostri kondlid taga lauapeal korras , mingi koos blokk vist oli ka seal maas veel tagapool , et jah jobod olete :lol: :roll: