Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 TÖÖTAB! Täna sain kätte sellised asjad. Tulekul on veel vändasimmerid ja tagaratta võll või kuidas iganes seda nimetada, kuna see on lihtsalt kõver mul. Siis peaks olema kõik. Ainult timmimise vaev. Vaikselt hakkab see masin juba üle viskama, eks oma osa mängib siis ka hr x, kes lihtsalt ei suuda oma asju ajada. Koguaeg käi ja nuru oma asju.
Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 TÖÖTAB! No kurja, ei saa ma aru, miks sa vingud koguaeg. Said õhufiltri, tutika elemendi, karpa rahad jms, ainult silinder jäänud. Enne mootori ostmist uurisid ju päris korralikult seda, või mis? Võtsid silku maha jms ning olid nõus ostma. Ma oleksin võinud su pikalt saata, aga siiski ei, katsun need asjad sulle heastada. Nii et katsu mind ka nüüd natukene mõista.
Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 TÖÖTAB! Mismõttes mida ma vingun, vaata kuidas sa nussid mind. Telo vastu ei võta, tagasi ka ei helista, asju kätte ei saa. Okei jah, selle õhufiltri sain, aga vist peale mingi paarinädalast nurumist. Ilmselt võtsid oma munad pihku kuna ähvardasin sind politseisse anda. Ainult silinder on jah jäänud, aga neid asju on päris palju mida ma pole sult välja nõudnud, kuna sul läheks nkn pool aastat aega nende sebimisega ja mai viitsi enda närve perse keerata sinu pärast. Niiet sebi mulle korralik silku nüüd ja siis rahu maapeal, ei taha mina enam sinust midagi kuulda ja siiralt loodan, et ma su lõusta enam kusagil ei näe.
Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 TÖÖTAB! Kui alguses juba rahul polnud,miks lihtsalt raha tgsi ei küsinud talt ning uue ploki jägi ei läinud ?
Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 TÖÖTAB! Sel lihtsal põhjusel et tal poleks olnud seda raha kuskilt võtta.
Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 TÖÖTAB! dann laenab kogu aeg oma võrri sulle, ja sa veel vingud siin?
Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 TÖÖTAB! Laenamist pole kunagi toimunud, võrr oli võlakatteks. Ja kui sa midagi ei tea siis hoia oma mokk kinni. Mine sõida oma tõukerattaga.
Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 TÖÖTAB! kohe nii kurjalt? kahjuks pole mul tõukeratast, äkki laenad enda oma? :roll:
Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 TÖÖTAB! Rahunege nüüd maha. Vaja üksteisel kõrri hüpata, olge parem sõbrad.
Re: tennu Yamaha Aerox 50 2002 #7 TÖÖTAB! Vahepeal midagi väga uut toimunud pole, mõeldud taha uued tuled. Pildike ka uutest tagatuledest mis pole veel täitsa valmis.
Sai täna siis garges veits töödeldud. Esitule panin ilusti raamiga sobima, sr need reflektorid olid ennist liiga suured, sai relakas kätte võetud ja neid väiksemaks treitud. Tagatuled ühendasin ka ära ning meisterdasin sinna ka uued klaasid. Hetkel tundub et jäävad läbipaistvad, kuid ei garanteeri et hiljem tuleb isu et ka need ära toonida.Esmasp saan selle masina korralikult tööle siis saab hakata kilomeetreid nautima. Kes iganes on neid kondleid värvinud, siis ta pole viitsinud isegi kleepse alt ära võtta. Tulemas on vägagi kena värvilahendus, mida hetkel veel ei avalda. Mõni täna valminud pilt.