Re: tennu Yamaha Booster NG Võistlusmasin ABI VAJA Tuleb ikka roxi esihark, kuna sain supordid omale. Täna tahaks eluvaimu sisse puhuda sellele.
Re: tennu Yamaha Booster NG Võistlusmasin ABI VAJA mina kasutan akut näiteks näidikute/näidiku tööks ..
Re: tennu Yamaha Booster NG Võistlusmasin ABI VAJA Pean ka aku ikka peale panema, temp näidik vaja funkama saada. Tänasest et pidurid peal, esiratas all, radika koht ka välja vaadatud, nipetnäpet sai veel tehtud. Pilte panen pärastpoole.
Nönna. Täna jälle ühtteist nokitsetud. Sai pidurid õhtutatud, juhtmestiku korrastatud, karpa ilusti peale pandud, gaasitrossi timmitud, ploki kinnitusi tugevamaks muudetud, radikas, paisupaak ja voolikud ühendatud, uus küünal ja neid pisiasju jagub veelgi mis tehtud sai. Homme jõuab summuti gianelli reverse, ning siis tahaks juba proovida kuidas sõidab see asi. Jäägem siis homset ootama. Ahjaaa, homemade killswitchi tegin ka. Kui keegi projekti tahab toetada, siis oleks korralike klapilehti vaja. Sõiduasend on minu jaoks üsna mugav, iste on pehme ja käed ei ole liiga madalal ega kõrgel. Sumpa kätte saab siis pisut timmimist ja saab juba harjutada poognaid. Vaikselt olen mõelnud ja mõnele muule masinale, millel minarelli mootor, põhjusek see, et mina ei saa seda kiige osa lihtsalt piisavalt jäigaks, või jääb mul mõistusest puudu. Lihtsalt siuke pisike loks jääb sisse. Ükskõik kui kõvasti keerad. Kui keegi teab kust saada mingit õpetust kiesleri vaheraami kohta, paigaldamise suhtes, siis olen tänulik. Garagest välja võetud: Mõni tund hiljem:
Eks näha ole, võistlused on siledal pinnal, kuid kui kallutada siis ole näha kas pillub sädemeid või mitte. Kui peakski vastu maad käima siis selle lahendab amordikõrgendus.
No siis tuleb kuskilt mingit muud masinat vaatama hakata. Betat tahaks, jubedalt meeldib selle välimus.
miks uut masinat,madaluse parandab pikem amort,või kõrgendus aga see nussib jubedalt ka sõidumugavust
kui betale saad käpa peale siis võta kindlalt saad teada mis on juhitavus! pole ainuke kes seda soovitab ja ei anna võrreldagi R-i või aeroxiga neil selline tunne, et esiots ja taguotsa poleks oma vahel ühendatudki ..
Sul ploki kinnitused ja see kiik ainult poltidega?Sinna vahepeale pane ka mingi puks võimidagi,kahe selle ploki kinnituse vahele.
mis radika ette kaitseks paned et ratta alt kive viskama ei hakkaks radikasse,vöi söidad aint asfaltit?
ongi , mis sa nussid selle roxi blokiga , osta mult vertikaal blokk ära , tutikas vänt ja jutud sees , mul isegi tutikas shot olemas minarelli vertikaalile
Horisontaalile on terve foorum juppe täis, ning hiljem kui võistlemisest siiber saab, siis ostan lihtsalt mingi raami, kondlid ja juhtmestiku, ning igapäevasõiduks ka masin olemas.