pm tule laupäeval tartu võta kõik asjad kaasa ja igast timmimis manti ja krt panema sul asjad jonksu !!!!!!! minujuurde saab ööseks ka kui vaja, peaasai, et võrri võistlustele saad!!! Teeme öö tuuningu!
Mõte on hea, kuid hetkeline probleem ongi et vaakumit pole. Proovin homme teisi klapilehti, kuna täna enam ei jõua. Homseks on väga palju õppida. Kui dann mulle mingi p*rses ploki müüs siis bljaaa.
vaakum klapi saad minukäest 2 sassi eest ja sa ei pea ju vaakumit vedama otse ju märksa lihtsam üldse? ja kui isegi müüs defektiga bloki siis alati saab korda teha, mul olemas laagreid simmereid vedrusi rulle midaiganes,
Peab vist otse panema jah. Olen proovinud kahte karpat ja kolme vaakumklappi. Ise kaldun arvama et klapilehed on läbi, mdea mida teised targemad arvavad?
topkast ka ei lähe? vaata siis klapilehed üle, kas on ok. või vaata simmereid, kas on niisked vms karpasse jõuab bena üldse? kui ei, ime vaakumist karpasse bena ja vaata kas jõuab silkusse/simmerid märjaks
Väike teaser! Tegu aeroxiga mille vahetasin streedi esikondli vastu. Puudu oli ainult mootor. Raam ja plastid olemas rahuldavas seisukorras.